O da estetik güzeli çıktı! Alişan'ın eşi Buse Varol'un güzellik yarışmasındaki hali gündem oldu

2018 yılında şarkıcı ve oyuncu Alişan ile nikah masasına oturan Buse Varol, magazin basınının yakından takip ettiği insanlar arasında yerini alıyor. 2012 yılında güzellik yarışmasına katılmış olan Alişan'ın eşi Buse Varol'un görüntüleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Estetik işlemler yaptığı ortaya çıkan oyuncu Varol'un o hallerine sosyal medya kullanıcıları yorum yağmurunda bulundu. Sosyal medya kullanıcıları Buse Varol'un güzellik yarışmasındaki görüntüleri hakkında ''Meğer o da estetik güzeliymiş'' gibi yorumlarda bulundu. İki çocuk annesi Varol'un gelen tepkilere ne yanıt vereceği merak konusu oldu.

Rol aldıkları dizinin setinde tanışan Alişan ile Buse Varol, 2018 yılında dünyaevine girdi. İlk olarak oğulları Burak'ı kucağına alan Alişan ile Buse Varol, geçtiğimiz yıl Eliz'i de kucağına alarak ikinci kez anne-baba olmanın sevincini yaşadı.

BUSE VAROL'UN GÜZELLİK YARIŞMASINDAKİ GÖRÜNTÜLERİ OLAY OLDU

Varol'un 2012'de güzellik yarışmasına katıldığı görüntüler ortaya çıktı. Güzelliği ile adından söz ettiren Varol'un yıllar önceki görüntülerini gören sosyal medya kullanıcıları yorum yağmuruna tuttu. Bazı sosyal medya kullanıcıları "Meğer o da estetik güzeliymiş" yorumunda bulunurken bazıları da "Estetik yok yaş aldıkça yüzü oturmuş" dedi.

İşte Buse Varol'un 2012 yılında katıldığı güzellik yarışmasındaki görüntüleri;

BUSE VAROL KİMDİR?

25 Mart 1990 tarihinde dünyaya gelen Buse Varol aslen Manisalıdır. Üniversiteyi Eğitim Fakültesi Öğretmenlik tamamladı. 2 yıl kadar özel bir eğitim kurumu olan dershanede stajyerlik yaptı. 2012 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasıyla ise bambaşka bir kariyere adım attı.

İlk dizisi "Tozlu Yollar"da "Şerife" karakterine hayat veren Buse Varol, "Arka Sokaklar" Dizisinde ise "Yasemin" isimli bir polis memurunu canlandırdı. Buse Varol, yapımcılığını Türker İnanoğlu ve Erler Film'in üstlendiği "Dostlar Mahallesi" adlı dizide Alişan ve Çağla Şikel ile birlikte taksicilik yapmak zorunda kalan bir üniversite öğrencisi olan Bahar karakterini canlandırdı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan "Payitaht Abdülhamid"in kadrosuna sonradan dahil oldu. Buse Varol, Dostlar Mahallesi dizisinin setinde tanıştığı Alişan ile 6 Mayıs 2018 tarihinde evlendi. Buse Varol ve Alişan'ın bir oğlu bir kız var.