O artık başka birisi... Kısmetse Olur'un duru güzeli Nur Erkoç değişimiyle sosyal medyada olay oldu!

Kısmetse Olur'un duru güzeli Nur Erkoç'u değişimiyle sosyal medyayı salladı. Bir dönemin en çok izlenen programlarından birisi olan Kısmetse Olur yarışmacıları zaman zaman magazin gündemine geliyor. Programın dikkat çeken isimlerinden birisi olan Nur Erkoç programın sonunda Batuhan Cimili ile dünyaevine girdi. Asel isminde bir kızları da olan ikilinin değişimi görenleri şaşırtıyor.


2015-2017 tarihleri arasında Kanal D ekranlarında Seda Akgül'ün sunumuyla ekranlara gelen Kısmetse Olur isimli programda pek çok isim dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu isimlerden birisi de Nur Erkoç oldu. Programın sonunda Batuhan Cimilli ile evlenen Nur Erkoç'un son halini görenler şaştı kaldı. Nur Erkoç sosyal medya paylaşımları dikkat çekiyor. Bir dönemin fenomen ismi adeta yıllara meydan okumaya devam ediyor.

SON HALİNİ GÖREN ŞAŞTI KALDI

Kısmetse Olur'un sonunda Batuhan Cimilli ile evlenen Nur Erkoç'un son halini görenler şaştı kaldı.

YILLARA MEYDAN OKUYOR

Kısmetse Olur'a damgasını vuran Nur Erkoç sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşuluyor. Fenomen isim adeta yıllara meydan okuyor.

"YILLAR SENİ HİÇ DEĞİŞTİRMEMİŞ"

Batuhan Cimilli ile evliliği kısa süren Nur Erkoç'un son halini görenler "Yıllar seni hiç değiştirmemiş" şeklinde yorumlar yapıyor.

NUR ERKOÇ KİMDİR?

Nur Erkoç 1993 yılında dünyaya geldi. Kısmetse Olur isimli yarışma programıyla ünlendi. Programda Batuhan Cimilli ile evlendi. İkilinin evliliğinden dünyaya gelen Aselhan Cimilli isimli bir kızları da var.