Nusret Gökçe'nin Etiler şubesi, 10 günlük kapanma cezası aldı

Dünyaca ünlü kasap ve işletmeci Nusret Gökçe'nin Etiler'de bulunan restoranına müşterilerin kapalı alanda sigara içtiği gerekçesiyle 10 günlük kapanma cezası verildi.

Türkiye'de ve dünyada birçok restoranı bulunan Nusret Gökçe'nin İstanbul Etiler'de bulunan mekanına 10 günlük kapanma cezası verildi. Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı 'Tütün Denetim Ekipleri' tarafınca yapılan denetimlerde, müşterilerin kapalı alanda sigara içtikleri tespit edildi.

Ekipler işletmede tam 1 yıl içerisinde art arda 4 kez kapalı alanda sigara içme cezası kesildiğini de belirledi. Bu kez mekana 10 gün kapama cezası verildi.

KARARA İTİRAZ ETTİ

Gökçe, verilmiş olan cezanın uygun olmadığını iddia ederek karara itirazda bulundu. İşletmeci bir yıllık dönem içerisinde üçüncü kez aynı cezanın gerçekleşmediğini söyledi ve bu sebeple kapama cezasının yerinde olmadığını ifade etti. İtirazı değerlendiren hakimlik, söz konusu işletmenin bir yıllık süre dolmadan 4 kez ihlalde bulunduğunu ve bu sebeple kapatma kararının yerinde olduğunu ifade etti. İşletmeci Nusret Gökçe'nin itirazını reddedildi.