Nurseli İdiz aslen nereli? Nurseli İdiz kimdir, kaç yaşında?

Rol aldığı dizi, film ve tiyatro oyunlarıyla tanınan sanatçı Nurseli İdiz Tv8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa magazin programının konuğu oldu. İdiz, hem kendisi hem de magazin dünyası ile ilgili birçok konu hakkında konuştu. Nurseli İdiz kimdir? sorusu da izleyicilerin merak ettiği sorulardan bir tanesi oldu.

Ünlü oyuncu ve tiyatro sanatçısı Nurseli İdiz 2. Sayfa programının konuğu oldu. Müge ve Gülşen'in Tv8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında konuşan İdiz kendisi ve magazin gündemi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Peki, Nurseli İdiz kaç yaşında? İşte Nurseli İdiz hayatı ve biyografisi...

NURSELİ İDİZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Nurseli İdiz 6 Ekim 1960'ta İstanbul'da dünyaya geldi. Şu an 61 yaşında olan İdiz'in Babası İskeçe göçmeni Faruk Nafiz Çamlıbel, annesi Deniz Çamlıbel ise Kırklarelilidir. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü ve Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümü mezunu olan İdiz, 1981'de AST'ta çalışarak sanat hayatına başladı. Ankara ve İstanbul Devlet Tiyatroları'nda ve İstanbul Şehir Tiyatroları'nda görev yaptı. Halen Tiyatro İstanbul kadrosunda olup, sinema ve dizi filmlerde rol alıyor.