Nursel Köse: Erkeklerin ücreti daha fazla!

Sektörde erkek oyuncuların kadınlara göre daha yüksek ücretler aldığını belirten Nursel Köse, ‘‘Biz de eve ekmek götürüyoruz, şampuan götürmüyoruz'' dedi.

Son dönemde kadın oyuncular, sektördeki en büyük sorunlarının kadın - erkek arasında ücret eşitsizliği olduğunu söylerken Nursel Köse de aynı konudan dert yandı. '40' adlı programa konuk olan oyuncu, erkek başrol oyuncularının kadınlardan daha fazla kazandığını söyleyerek ''O eve ekmek götürecek diye yüsek alıyor. Biz de eve ekmek götürüyoruz şampuan götürmüyoruz!'' dedi. 'Paramparça' dizisinde birlikte rol aldığı Nurgül Yeşilçay'ın kendisine kırgın olduğu hatırlatılan Nursel Köse, oyuncunun davranışını anlayamadığını belirtti.

Erkan Petekkaya ile yaşadığı problemle diziden ani bir kararla ayrılan Yeşilçay için konuşan Köse, ''Dizi sonrası Yeşilçay ile helalleşmedik. Nurgül takdir ettiğim bir oyuncu. Diziden ayrılmadan önce, bir insan bana derse 'kararlıyım bitireceğim' diye, ben de tekrar arama ihtiyacı hissetmedim. Neden küstüğünü anlamadım'' dedi.