Nuri Bilge Ceylan'ın arabasını görenler gözlerine inanamadı! Herkes aynı yorumu yaptı

'Kuru Otlar Üzerine' filminin çekimlerine devam eden Nuri Bilge Ceylan, geçtiğimiz gün Cihangir'de objektiflere takıldı. Minik arabası ile görüntülenen Nuri Bilge Ceylan'ın arabasını görenler gözlerine inanamadı. Mütevazı bir hayat yaşamayı tercih eden ünlü yönetmen, minik arabasıyla park sorunu yaşamadığını belirtti.

Kariyerinin 10'uncu filmi 'Kuru Otlar Üzerine'nin çekimlerine devam eden mütevazı hayat tarzı ile halkın içinde yaşamayı tercih eden Nuri Bilge Ceylan, minik arabası ile Cihangir'de görüntülendi. Ceylan'ın aracını görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan, evinin olduğu sokakta park sorunu olduğunu ifade ederek küçük aracı ile daha rahat park alanı bulduğunu ifade etti.

KURU OTLAR ÜZERİNE ÇEKİMLERİ İÇİN DESTEK ALDI

Daha önce Sinema Destekleme Kurulu Kararı'yla Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 2 milyon TL yapım desteği alan Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi 'Kuru Otlar Üstüne' 2022'de vizyona girecek. Deniz Celiloğlu ve Merve Dizdar'ın oynadığı yapım, atanmayı bekleyen genç bir öğretmenin hikâyesine odaklanıyor.