Nuri Alço kimdir, eşi Burcu Sezginoğlu kim? Nuri Alço'nun eşi Burcu Sezginoğlu kaç yaşında nereli?

Nuri Alço ve eşi Burcu Sezginoğlu O Ses Türkiye yarışma programına Kübra Saygın isimli yarışmacıya destek amaçlı katıldı. Burcu Sezginoğlu'nun arkadaşı olan Kübra Saygın adlı yarışmacıya destek için katılan Nuri Alço ve eşi ile ilgili merak edilenleri bu haberimizde derledik. Peki Nuri Alço kimdir, eşi Burcu Sezginoğlu kim, kaç yaşında nereli?

O Ses Türkiye'de sürpriz bir şekilde katılan Yeşilçamın usta oyuncusu Nuri Alço ve kendisinden 33 yaş küçük eşi Burcu Sezginoğlu, magazin gündemine bomba gibi düştü. Eşinin arkadaşı olan Kübra Saygın adlı yarışmacıya destek amaçlı katılan Nuri Alço ve eşi Burcu Sezginoğlu'nun hayatı ve kariyerleri merak konusu oldu. İnternet aramalarında "Nuri Alço kimdir eşi kim kaç yaşında nereli?" sorularına yanıt arayanlar için detaylar haberimizde.

Yeşilçamın usta oyuncusu Nuri Alço, O Ses Türkiye yeni bölümde gecenin süprizi oldu. Bu akşam sahne alan Kübra Saygın, Nuri Alço'nun eşi Burcu Sezginoğlu'nun arkadaşı imiş. Nuri Alço da eşi ile birlikte Kübra Saygın'a destek için geldiği yarışmaya aile odasında katıldı. Bu sahne sonrasında Nuri Alço ve eşi Burcu Sezginoğlu hakkındaki bilgiler araştırılmaya başlandı.

BURCU SEZGİNOĞLU KİMDİR?

Burcu Sezginoğlu, 36 yaşında. Kendisinden 33 yaş büyük olan Nuri Alço ile evlenen Burcu Sezginoğlu, ticaretle uğraşıyor.

NURİ ALÇO KİMDİR?

Nuri Alço, 26 Nisan 1951 tarihinde Eskişehir'de doğdu. Türk sinema oyuncusu ve eski manken.

Baba tarafı Pomak asıllı Bulgaristan göçmenidir. Dedesi Kırkpınar pehlivanı Kel Aliço'dur.

Askerlikten sonra Eskişehir'deki Altay Spor Kulübünde ve Ordu Milli Takımında profesyonel olarak voleybol oynadı. Sonra kısa bir süre bankacılık ve Pfizer ilaç şirketinin ilaç mümessilliğini ile şirket temsilciliğini yaptı.

Ardından Günaydın ve Saklambaç gazetelerinde mankenlik de yapan oyuncu, 1974 yılında Okan Uysaler'in kendisine rol vermesiyle Yeşilçam'a geçti. Daha sonra Yeşilçam´da genellikle kötü adam rollerini oynamıştır.

80'li yılların erotik simgelerinden Ahu Tuğba ile bazı filmlerde rol almıştır. Benzemez Kimse Sana programının ikinci sezonunda yarışmıştır.