Nuray Hafiftaş kimdir?

Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş bir süredir tedavi görüyordu. Nuray Hafiftaş evli mi bekar mı sorusu araştırılıyor.

Nuray Hafiftaş, 8 Ağustos 1964 tarihinde Ardahan ilinin bir ilçesi olan Çıldır'da doğdu. İlkokul eğitimini Taksim’de tamamladıktan sonra İTÜ ( İstanbul Teknik Üniversitesi) Devlet Konservatuarı'nı bitirdikten sonra İstanbul Belediye Konservatuarı İcra Heyetinde 4 yıl kadrolu devlet sanatçısı olarak yer aldı, aynı yıl İstanbul Radyosu'nda da sözleşmeli sanatçı olarak 4 yıl çalıştı. Şimdiye kadar birçok albüm çıkaran Türk halk müziğinin usta ismi, 100'ü aşkın söz ve bestesi kendisine ait olan eserleri var.  Müzik kariyerinin yanı sıra naif kişiliğiyle milyonlarca insanın kalbini fethetmeyi başaran Nuray Hafiftaş’ın Bilal Ercan'la beraber "Çifte Yürek" adlı halk müziği programı sunuculuğu da çalışmaları arasında bulunmaktadır. Nuray Hafiftaş hiç evlenmedi. Haliyle eşi ve çocukları yok.

KOLON KANSERİNİN BELİRTİLERİ NELERDİR? TIKLAYIN

NURAY HAFİFTAŞ EVLENDİ Mİ?

Nuray Hafiftaş hiç evlenmedi. Haliyle eşi ve çocukları yok. Ünlü sanatçı sevgilileri ile de gündeme gelmediği için özel hayatı tam bir sır perdesi arkasında. Nuray Hafiftaş'ın Güray Hafiftaş isminde bir erkek kardeşi bulunuyor.

NURAY HAFİFTAŞ KİMDİR?

Nuray Hafiftaş, 8 Ağustos 1964 tarihinde Ardahan ilinin bir ilçesi olan Çıldır'da doğdu. İlkokul eğitimini Taksim’de tamamladıktan sonra İTÜ ( İstanbul Teknik Üniversitei) Devlet Konservatuarı'nı bitirdikten sonra İstanbul Belediye Konservatuarı İcra Heyetinde 4 yıl kadrolu devlet sanatçısı olarak yer aldı, aynı yıl İstanbul Radyosu'nda da sözleşmeli sanatçı olarak 4 yıl çalıştı. Şimdiye kadar birçok albüm çıkaran Türk halk müziğinin usta ismi, 100'ü aşkın söz ve bestesi kendisine ait olan eserleri var.  Müzik kariyerinin yanı sıra naif kişiliğiyle milyonlarca insanın kalbini fethetmeyi başaran Nuray Hafiftaş’ın Bilal Ercan'la beraber "Çifte Yürek" adlı halk müziği programı sunuculuğu da çalışmaları arasında bulunmaktadır.

Nuray Hafiftaş'ın Türk Halk Müziği klasik sanatçıları literatürüne girmesine neden olan özellikleri kuşkusuz sadece bunlar değil. "Eyvah Gönül" de ürettikleri eserlerden biri.

2017 yılından bu yana sağlık sorunlarıyla mücadele eden Nuray Hafiftaş'a kolon ve karaciğer kanseri teşhisi konulduğu duyurulmuştu.

NURAY HAFİFTAŞ'IN TÜRKÜLERİ

Şimdiye kadar birçok albüm çıkaran sanatçının 100'ü aşkın söz ve bestesi kendisine ait olan eserleri var. Bunlardan "Ayrılık Nikahı", "Yalan Dünya" ve "İsyan Ediyorum"u Kibariye, "Hasret" ve "Gurbet"i ise İzzet Yıldızhan okudu. Sanatçının son albümünde ise kendisine ait Be Hey Gafil ve "Yavrular isimli iki bestesi bulunuyor.

Nuray Hafiftaş'ın albümleri:

Asker Mektubu (Arabesk) (Raks, 1987)

Yaradan Aşkına (Güneş, 1988)

Dön İki Gözüm (Güneş, 1989)

Dilanım (Güneş, 1990)

Divane Gönlüm (Destan, 1990)

Turquie Aşık (MCM, 1991)

Atılmaz Sevda (Güneş, 1991)

Arada Bir (NetSes, 1992)

Dinle (NetSes, 1993)

Şimdi Oldu (ASM, 1994)

Eline Düştüm (Mert, 1996)

Eyvah Gönül (Prestij Müzik, 2000)

Leyli Leyli (Prestij Müzik, 2002)

Sılayı Ver (Ateş Müzik Üretim , 2005)

Yıllarım (Ateş Müzik Üretim, 2007)

Müzik videoları :

"Gözünü Toprak Doyursun"

"Dinle"

"Eyvah Gönül"