Nur Fettahoğlu ve Levent Veziroğlu ikinci kez boşandı

Aşk-ı Memnu dizisinde rol almasının ardından daha da popüler hale gelen ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu ve Levent Veziroğlu ikinci bir şans verdikleri evliliklerini noktaladı. Geçtiğimiz gün İstanbul Aile Mahkemesi'nde anlaşmalı olarak boşanan çift, 2015 yılında da boşanmış ancak kararı kesinleştirmeyerek evliliklerine devam etme kararı almıştı.

Başarılı oyunculuk performansı ile ekranların aranılan yüzlerinden olan Nur Fettahoğlu 2013 yılında nikah masasına oturduğu Levent Veziroğlu ile olan evliliğinden kızı 2016 yılında dünyaya geldi.

2015 yılında boşanacakları yönünde haberler çıkan çiftten Fettahoğlu 'Ben de bunu sizden duydum. Evliliğimde kesinlikle bir sorun yok' demiş, sonrasında anlaşmalı olarak boşanmıştı. Ünlü çift boşanmalarının ardından pişman olarak karar kesinleşmeden barıştıklarını mahkemeye beyan etmeleri üzerine mahkeme davanın reddine, evlilik birliğinin devamına karar vermişti.

Nur Fettahoğlu ve Levent Veziroğlu önceki gün İstanbul Aile Mahkemesi'nde anlaşmalı olarak bışandı. Nur Fettahoğlu, görüntü vermemek için duruşma salonuna hakimin kullandığı kapıyı kullanarak girdi.

Duruşmanın ardından görüntülenen ve üzgün olduğunu dile getiren Fettahoğlu, daha sonra bir açıklama yapacağını söyledi.