Nur Fettahoğlu 'aşırı zayıflamışsın' diyen takipçilerine isyan etti: Kimseye güzel gözükmek gibi derdim yok

Kağıt Ev dizisi ile ekranlardan yerini alan başarılı oyuncu Nur Fettahoğlu, sosyal medya kullanıcılarının kendisine yaptığı yorumlara isyan etti. Zayıfladığı için gelen yorumlardan bunalan Fettahoğlu, Instagram'dan yaptığı paylaşımla 'Kimseye güzel gözükmek gibi bir derdim de yoktur' ifadelerini kullandı.

Güzelliği ve başarılı oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çeken Nur Fettahoğlu, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımla dikkat çeken Elisa adında kızı olan güzel anne Nur Fettahoğlu zayıflığı ile gündem oldu. Ünlü oyuncunun takipçileri; 'Çok güzelsin ama aşırı zayıflamışsın bu kadar iyi değil biraz kilo al' gibi yorumlarda bulundu.

Gelen yorumlar karşısında rahatsız olan Fettahoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla düşündüklerini yazıya döktü.

'KİMSEYE GÜZEL GÖZÜKMEK GİBİ DERDİM YOK'

Gelen yorumlara isyan eden güzel oyuncu Nur Fettahoğlu, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 'Ufak tefek şeylere takılacak vaktim yok!! Nerede, nasıl, ne şekilde kendimi iyi hissediyorsam öyle yaşıyorum... Beni tanıyanlar bilir gösterişi de sevmem, kimseye güzel gözükmek gibi bir derdim de yoktur.

'İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ YAŞIYORUM'

Doğal, samimi, içten. İçimdeki kız çocuğunu susturmamaya yeminim var bir kere.. İçimden geldiği gibi, o kız çocuğunun istediği gibi yaşıyorum ve böylece mutluyum, kendi denizlerimde seyreden minik teknemin kaptanıyım, hayde vira!'