Nükhet Duru'dan yıllar sonra gelen itiraf! O şarkıları öyle nedenlerden reddetmiş ki

Nükhet Duru bir zamanların en popüler şarkılarından Ele Güne Karşı ile Beni Yak Kendini Yak şarkılarının ilk önce kendisine geldiğini itiraf etti. Nükhet Duru, Ele Güne Karşı ile Beni Yak Kendini Yak şarkılarının reddetme nedeniyle şoke etti.

Nükhet Duru müzik kariyerinde yaşadığı en büyük pişmanlığı anlattı. Günümüzde de sıkça dinlenen bir zamanların en büyük hitlerinden olan Ele Güne Karşı ile Beni Yak Kendini Yak şarkılarının ilk önce kendisine geldiğini belirten Nükhet Duru, şarkıları reddettiği dönemi şöyle anlattı:

"Özkan Uğur, 'Ele Güne Karşı' şarkısını ilk bana getirdi. 'Hayatım daha ciddi bir şeylerin var mı' diye sordum. Sonra da kendimi duvardan duvara vurdum. Gençlikte insan büyük laflar etmeyi ve söylemeyi marifet sanıyor. Halbuki orada o kadar dolaysız ve bizim deyimlerimizden yola çıkılmış bir sitem var. Anlamamışım ne yapayım."

"Sezen'e 'Hayatım çok marazlı bu şarkı. Niye yakıyoruz, ne oluyoruz? Gelmedi bana bu iyi' dedim. 'Allah seni nasıl bilirse öyle etsin' dedi. Sonra şarkıyı Ferdi'ye (Özbeğen) verdi. Ferdi'ye de oturmadı. 'Mecbur kaldım yine kendim söyleyeceğim' dedi."