Norm Ender: ''Tamer Karadağlı'ya sergilenen ayarsız öfkenin zerresi, Atatürk'e yapılan saygısızlık için gösterilmedi''

Rap'çi Norm Ender Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atanan Tamer Karadağlı'ya gösterilen tepkiye, Disney Plus'un skandal karar aldığı Atatürk dizisi üzerinden tepki gösterdi. Norm Ender, ''Tamer Karadağlı'ya sergilenen ayarsız öfkenin zerresi, Atatürk'e yapılan saygısızlık için gösterilmedi'' dedi.

Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atandı. Bu karara tepki gösteren Devlet Tiyatroları'ndaki bazı muhalifler ise istifa etmeye başladılar. Tamer Karadağlı'nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olmasından rahatsız olan bir kesimin bu tavrına, rap'çi Norm Ender'den sert tepki geldi.

"SERGİLENEN AYARSIZ ÖFKENİN ZERRESİ, DISNEY'İN ATATÜRK'E SAYGISIZLIĞINA YAPILMADI"

Rapçi Norm Ender, "Tamer Karadağlı'nın atanması Devlet Tiyatroları'nda istifa furyası başlattı! Dilekçeler peş peşe verildi" haberlerine karşılık olarak şu ifadeleri kullandı:

"Bababa! Tamer Karadağlı'ya sergilenen ayarsız öfkenin zerresi, Atatürk'e yapılan saygısızlık için Disney'e gösterilmedi.

Utanın! Sanat camiasında gerçekten samimi ve bağımsız insan çok az. Ben artık bu tepkilerin bile, tamamen kişisel çıkarlarla ilgili olduğunu düşünüyorum."