Nisa Melis Telli kimdir, kaç yaşında nereli? Öyle Bir Geçer Zaman ki Deniz Yıldızı kimdir?

Nisa Melis Telli, Öyle Bir Geçer Zaman ki ile tanınmıştı. Kanal D'de ilk bölümleriyle 2012 yıllarında ekrana gelen Öyle Bir Geçer Zaman ki oyuncusu Nisa Melis Telli dizide Deniz Yıldızı karakterine hayat veriyordu. Peki Nisa Melis Telli kimdir, kaç yaşında?

Nisa Melis Telli, Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı Türk drama televizyon dizisinde 2012 yılında oynamıştı. Dizide Deniz Yıldızı rolünde boy gösteren minik oyuncu Nisa Melis Telli, şimdilerde ne yapıyor, kaç yaşına girdiği sorusu merak konusu oldu. Hayat hikayesi ile Nisa Melis Telli kimdirini bu haberimiz üzerinde sizler için derledik.

NİSA MELİS TELLİ KİMDİR?

Nisa Melis Telli 26 Şubat 2006 yılında İstanbul`da dünyaya gelmiştir. Küçük yaştan itibaren kamera karşısına çıkmaya başlayan minik oyuncu sevimli tavırlarıyla beğenileri toplamıştır.

Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide "Soner" adlı karakterin kızını "Deniz" adlı karakterle oynamıştır. Sevimli oyuncu için şöhret yolları erkenden açılmıştır. Canımın İçi ve Günce adlı dizide Cemal Hünal ile birlikte başrolleri paylaşmıştır.

OYNADIĞI DİZİLER:

2010 - Öyle Bir Geçer Zamanki

2012 - Canımın İçi

2013 - Firuze

2014 - Gölgedekiler

2014 - Çiçek