Nisa Bölükbaşı Barış Murat Yağcı ile evlilik şartını açıkladı! “Eğer evlenmek istiyorsa...”

Survivor'da yarıştığı dönemde büyük ün kazanan ve sosyal medyada bir fenomen haline gelen Nisa Bölükbaşı bir YouTube kanalına konuk oldu. Bi' Başka'da İrem Erbaş'ın sorduğu soruları yanıtlayan Bölükbaşı dikkat çekici ifadelere yer verdi. Bölükbaşı, sevgilisi Barış Murat Yağcı ile evliliği için koştuğu şartı dile getirdi.

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor ile ünlenen Nisa Bölükbaşı katıldığı bir YouTube programında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde İstiklal Caddesi'nde sevgilisi Barış Murat Yağcı'dan evlenme teklifi alan Nisa Bölükbaşı ilişkisiyle ilgili ilginç bir detayı dile getirdi. Bölükbaşı, Barış Murat Yağcı ile evlenmek için koştuğu şartı da hayranlarıyla paylaştı.

"EĞER BENİMLE EVLENMEK İSTİYORSA..."

Nisa Bölükbaşı geçtiğimiz aylarda sevgilisi Barış Murat Yağcı tarafından İstanbul İstiklal Caddesi'nde evlilik teklifi almıştı. Bölükbaşı, yaptığı açıklamada Yağcı ile evlilik şartını açıkladı. İşte o açıklama:

"Barış'ın vücudunun her yerinde dövme var. Yaz aylarında dövmelerinin anlamını sormuştum. O da "Sana güvendiğimde söylerim" demişti. "Allah Allah" dedim. Bir zaman geçti, yine sordum. Anlatmaya başladı. Sıra ensesindeki dövmeye gelince "Boşver" dedi. Ben de "tamam" dedim. Sonra sosyal medyadan öğrendim ki eski sevgilisinin adı yazıyormuş. Sonra konuştuk. "Bütün dövmeler benim eski hayatımın bir parçası, silemem" dedi. Ben de dövmeyi istemediğimi söyledim. "Sileceksin" dedim. O sürekli "Seninle evleneceğim" diyor ya, ben de "Benimle evlenmek istiyorsan bu dövme olmayacak. O dövme varsa ben yokum" dedim. Şimdi bunun kavgasını yapıyoruz yani."