Niran Ünsal’ın eşi İbrahim Gugu kimdir? Niran Ünsal Seda Sayan arasında ne olmuştu?

Niran Ünsal eşi İbrahim Gugu kimdir, ne iş yapıyor sorusu araştırılıyor. Niran Ünsal Seda Sayan kavgası merak edilen konular arasında yer alıyor. Seda Sayan’ın konuğu Niran Ünsal oldu. Vatandaşlar Niran Ünsal kimdir sorusunu araştırmaya başladılar. Ayrıca Seda Sayan ve Niran Ünsal arasında daha önce yaşanan gerginlikte merak ediliyor. Seda Sayan’ın bizim aslında kendimizi sorgulamamız lazım demesi üzerine Niran Ünsal, “Konular tam net anlaşılamıyor, Burada çok büyük bir ekip var fakat bizim burada söylediklerimiz yanlış anlaşılacaksa, yanlış yorumlanacaksa ben hoca ile birlikle müsaade isteyip gitmek istiyorum.'' demişti. Stüdyodaki gergin dakikaların ardından program sunucusu Seda sayan, “Nirancım konuyu dinlemiyorsun” sözleri üzerine Niran Ünsal adeta çıldırdı. Niran Ünsal’ın programı terk edişinin ardından Seda Sayan, “Senin de açık saçık kliplerin var, 4 çocuk doğurduktan sonra mı aklın başına geldi” diyerek sitem etmişti. Merak edilenler haberimizde sizlerle.


Niran Ünsal ve Seda Sayan kavgası merak ediliyor. Niran Ünsal’ın eşi İbrahim Gugu kimdir? Show TV’de yayınlanan Seda Sayan’la programının bugünkü konuğu Niran Ünsal oldu. Niran Ünsal ile olan birlikteliğiyle tanınan İbrahim Gugu, eski gazetecidir. Aslen Giresun Görele’li olan ancak İstanbul’da yaşayan İbrahim Gugu, bir dönem magazin muhabirliği yapmıştır. 2008 yılında Niran Ünsal ile aşk yaşamaya başlayan İbrahim Gugu, 2010 yılında dini nikah kıydırdığı ünlü sanatçıyla 2017 yılınsa nikah masasına oturdu. İbrahim Gugu ve Niran Ünsal çiftinin 4 yaşında Liva adında bir kızı ve 2 yaşında Bera adında bir oğlu vardır. 13 Ağustos 1974 senesinde dünyaya gelen Niran Ünsal aslen İzmirlidir. Asıl ismi Fatma Uludan Canevi olan Ünsal sahne adı olarak Niran'ı kullanmaktadır. Ayrıca Seda Sayan ve Niran Ünsal arasında daha önce yaşanan gerginlikte merak ediliyor. Seda Sayan’ın bizim aslında kendimizi sorgulamamız lazım demesi üzerine Niran Ünsal, “Konular tam net anlaşılamıyor, Burada çok büyük bir ekip var fakat bizim burada söylediklerimiz yanlış anlaşılacaksa, yanlış yorumlanacaksa ben hoca ile birlikle müsaade isteyip gitmek istiyorum." demişti. Stüdyodaki gergin dakikaların ardından program sunucusu Seda sayan, “Nirancım konuyu dinlemiyorsun” sözleri üzerine Niran Ünsal adeta çıldırmıştı.

NİRAN ÜNSAL VE SEDA SAYAN ARASINDA NE OLMUŞTU?

Program sunucusu Seda Sayan’ın bizim aslında kendimizi sorgulamamız lazım demesi üzerine Niran Ünsal, “Konular tam net anlaşılamıyor, Burada çok büyük bir ekip var fakat bizim burada söylediklerimiz yanlış anlaşılacaksa, yanlış yorumlanacaksa ben hoca ile birlikle müsaade isteyip gitmek istiyorum." dedi.

Niran Ünsal Seda Sayan'a kızdı canlı yayını terk etti

Stüdyodaki gergin dakikaların ardından program sunucusu Seda sayan, “Nirancım konuyu dinlemiyorsun” sözleri üzerine Niran Ünsal adeta çıldırdı. Niran Ünsal’ın programı terk edişinin ardından Seda Sayan, “Senin de açık saçık kliplerin var, 4 çocuk doğurduktan sonra mı aklın başına geldi” diyerek sitem etti.

Seda Sayan ile yaşadığı tartışmayla gündeme gelen ve konu hakkında ne söyleyeceği merak edilen ünlü şarkıcı Niran Ünsal, Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu ve hakkında merak edilenlere dair çarpıcı yorumlarda bulundu.

Niran Ünsal’ın açıklamaları şöyle;

”BEN HADDİMİ BİLİYORUM”

Katıldığım bazı programlarda söylediklerimin yanlış aksettirilmesine yönelik davranışlar oldu.Bilhassa da Seda Sayan’ın programında…Ben birçok akademisyenle birlikte hareket ediyorum. Önümüzdeki hafta meclise gidiyoruz…Bu iş yalnızca müzik sektörüyle ilgili değil. Ben haddimi biliyorum; bilimsel olarak söyleyebileceklerim de bir yere kadar…

NİRAN ÜNSAL KİMDİR?

13 Ağustos 1974 senesinde dünyaya gelen Niran Ünsal aslen İzmirlidir. Asıl ismi Fatma Uludan Canevi olan Ünsal sahne adı olarak Niran'ı kullanmaktadır.

Müzik hayatına aslında 8 yaşlarında başlayan Niran Ünsal müzikle iç içe olan bir ailede dünyaya gelmiş ve bu nedenle küçük yaşlarda müzik ile yetişmiştir. Annesi TRT İzmir Radyosu keman ve ses sanatçısı, babası ise Kanun sanatçısıdır. Niran Ünsal İzmir doğumludur. TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Son Çıkış isimli dizide usta sanatçı Niran Ünsal’da rol almaktadır.

Niran Ünsal’ın gerçekleştirmiş olduğu Evlilikler :

İlk evliliği : Kaan Canbağ ile 1990 yılında evlendi ve 6 ay sonra boşandı. Bu evlilikten Hande Ünsal (d.1991) adında bir kızı oldu.

2.evliliği : 1999 yılında tiyatrocu Peker Açıkalın ile evlenmedi ama birlikte yaşadılar. 2000 yılında Narin Şeker Açıkalın (d.2000) adında bir kızı oldu.

3.evliliği : 2004 yılında Tiyatro Sanatçısı Selçuk Soğukçay ile evlendi.

4.evliliği : 14 Ocak 2007 tarihinde Kuyumcu Oğuz Türküsev ile evlendi. 3 yıl sonra 8 Aralık 2009 tarihinde boşandı.

5.evliliği : 14 Şubat 2010’da imam nikahı ile ve Haziran 2011 tarihinde de belediye nikahıyla magazin muhabiri İbrahim Gugu ile evlendi, Eylül 2011 tarihinde de ayrıldılar. Kasım 2011 de tekrar bir araya geldiler. Liva (d. 4 Temmuz 2012) adında bir kız çocukları var. 17 Ocak 2014 de Bera adında bir erkek çocukları oldu.

Niran Ünsal’ın Albümleri :

1996 – Haktan

1999 – Şarkılara Tutundum

2004 – Göçebe

2007 – İyi Niyetlerim

2009 – Sesler ve İzler

2010 – Bir Avaz Bir Saz

2012 – İnce Ayar

2013 – Ok

NİRAN ÜNSAL’IN EŞİ KİMDİR?

Niran Ünsal ile olan birlikteliğiyle tanınan İbrahim Gugu, eski gazetecidir. Aslen Giresun Görele’li olan ancak İstanbul’da yaşayan İbrahim Gugu, bir dönem magazin muhabirliği yapmıştır. 2008 yılında Niran Ünsal ile aşk yaşamaya başlayan İbrahim Gugu, 2010 yılında dini nikah kıydırdığı ünlü sanatçıyla 2017 yılınsa nikah masasına oturdu. İbrahim Gugu ve Niran Ünsal çiftinin 4 yaşında Liva adında bir kızı ve 2 yaşında Bera adında bir oğlu vardır.