Niran Ünsal kimdir, kaç yaşında? Niran Ünsal evli mi, eşi ve çocukları kim?

Niran Ünsal, Star Tv ekranlarında yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına katıldı. Programı yakından takip edenler Niran Ünsal ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Şarkıları ve sesi ile izleyenleri kendine hayran bırakan Niran Ünsal, aslen İzmirlidir. 1974 doğumlu olan Ünsal, 8 yıldır birlikte olduğu İbrahim Gugu ile 2011'de evlendi. İşte Niran Ünsal'ın hayatı ile ilgili merak edilenler...

Niran Ünsal, magazin gündeminde merak edilen isimler arasında yer alıyor. Yeni imajı ve şarkıları ile dikkat çeken Niran Ünsal, bugün Star Tv ekranlarında yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına katıldı. Aslen İzmirli olan Niran Ünsal'ın Liva adında bir kızları ve Bera adında 2 yaşında bir oğulları var.

NİRAN ÜNSAL KİMDİR?

Aslen İzmirli olan Niran Ünsal, 13 Ağustos 1974’de doğdu. Sahne adı olan Niran Ünsal ile tanınmaktadır ancak asıl ismi Fatma Uludan Canevi’dir. Çok küçük yaşlardan bu yana müzikle iç içe olan Niran Ünsal’ın annesi TRT İzmir Radyosu keman ve ses sanatçısı, babası ise Kanun sanatçısıdır.

Niran Ünsal, Türk Musikisi'ni bırakarak tercihini pop müzikten yana kullandı. Bu yüzden radyodan ayrılıp orkestra eşliğinde sahne çalışmalarına başladı. Kültürpark Tenis Kulübü, Buca Atlı Spor Kulübü, Envelo, Karşıyaka Grand Müzikhol gibi İzmir'in en seçkin mekânlarında, orkestra eşliğinde pop müzik icracısı olarak sahne almasıyla İzmir ve çevresinde hatrı sayılır bir isim yaptı. 1993 yılında, "İzmir'in Altın 11'i" ödül töreninde "Yılın Umut Veren Kadın Sesi" ödülünü aldı. Bir dönem İzmir'de radyo programcılığı yaptı. 1994 yılında Kuşadası'nda "Pop Show 94" yarışmasına katıldı, "Serseri Mayın" isimli eserle 1.oldu. 8 yıldır birlikte olduğu İbrahim Gugu ile dünya evine girdi.

NİRAN ÜNSAL'IN EŞİ KİMDİR?

Niran Ünsal ile olan birlikteliğiyle tanınan İbrahim Gugu, eski gazetecidir. İbrahim Gugu, bir dönem magazin muhabirliği yapmıştır. İbrahim Gugu ve Niran Ünsal çiftinin Liva adında bir kızları ve 2 yaşında bir oğulları vardır.