Nilperi Şahinkaya yıllar sonra itiraf etti! Bakın takıntısı neymiş

Son olarak Yasak Elma dizisinde Cansu karakteri ile izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya, YouTube'da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Şahinkaya, 'Hayatı akışına bırakamıyorum. Mesela evdeyim, hiçbir işim yok. Bir arkadaşım yakınlarda olduğunu ve kahve içmek istediğini söyledi. Çok ani olduğu için buluşamam.' sözleri ile takıntılı biri olduğunu itiraf etti.

Zorlu PSM'nin YouTube kanalında yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programının bu haftaki konuğu Nilperi Şahinkaya oldu. Birçok başarılı projede rol alarak adından söz ettiren ünlü oyuncu hakkında bilinmeyenleri tüm samimiyeti ile anlattı.

Hayatında hep planlı ve programlı olduğunu söyleyen Şahinkaya, ani gelişen durumlarda hoşlanmadığını ifade etti. Takıntılı olduğunu itiraf eden Şahinkaya, şunları söyledi:

'HAYATI AKIŞINA BIRAKAMIYORUM'

'Ani gelişen durumlar karşısında kendimi rahat hissetmiyorum. Hayatı akışına bırakamıyorum. Mesela evdeyim, hiçbir işim yok. Bir arkadaşım yakınlarda olduğunu ve kahve içmek istediğini söyledi. Çok ani olduğu için buluşamam. Programlar birkaç gün öncesinden ayarlansa fena olmaz. Kendimi mental olarak da hazırlayabileyim.'

'4 YILDA BİR EV DEĞİŞTİRİYORUM'

Açıklamalarına devam eden Şahinkaya, bürokrat babasının mesleği nedeniyle 4 yılda bir ülke değiştirdiğini söyledi. Güzel oyuncu, 'Türkiye'ye temelli döndüğümüzde liseye başladım. Ülkeye dönmeye en hazır olduğum zamanda geldiğimi hissediyorum. Hiçbir adaptasyon sorunu yaşamadım. Yalnızca hâlâ 4 yılda bir ev değiştiriyorum. 4'üncü yıla doğru ev üstüme üstüme gelmeye başlıyor. Belki de bu, çocukluk yıllarından kalan alışkanlık sebebiyledir' dedi.