Nil Keser mi Gülşen Bubikoğlu mu? Tepki gösteren gösterene... Sosyal medya 'Zehra' için harekete geçti

Gülşen Bubikoğlu ile Tarık Akan'ın başrolü oldukları Ah Nerede filminin dizi olarak çekilecek olması sosyal medyayı ikiye böldü. Gülşen Bubikoğlu'nun oynadığı role Nil Keser seçildi. Nil Keser'in Zehra'yı oynayacak olması tepkilere yol açtı.

Gülşen Bubikoğlu ile Tarık Akan'ın başrolünde oldukları ve konusuyla Yeşilçam'ın en dikkat çeken romantik komedi filmlerinden olan Ah Nerede dizi oldu. Babalarından habersiz farklı hayatlar yaşayan 3 erkek kardeşin gizledikleri her şeyin ortaya çıkması, erkeklerden Ferit'in bu dönemde aşık olduğu Zehra'yı geçmişinin izlerinden kurtulmaya çalıştığı bir dönemde etkilemeye çalıştığı bir aşk hikayesi olan Ah Nerede'de; Ferit'e takıntılı bir hayranlık besleyen ve filmin en komik karakteri olan Adile Naşit'in oynadığı rol ise hikayenin tüm gidişatını baştan sona değiştiriyordu.

Hulusi Kentmen, Halit Akçatepe, Cengiz Nezir, Hayati Hamzaoğlu gibi isimlerin de rol aldığı filmin dizi olması tepki çekti. Gülşen Bubikoğlu'nun yerine seçilen Nil Keser, birçok kullanıcı tarafından yanlış seçim olarak da yorumlandı.

AH NEREDE'NİN ZEHRA'SI NİL KESER OLDU

Kırgın Çiçekler dizisiyle yıldızını parlatan Nil Keser için role uygun tercih değil şeklinde yorumlar yapıldı.