Nikah şekeri yerine bağış

Hazal Kaya ile Ali Atay, düğünlerinde kalpleri ısıtacak bir davranışta bulundu. Ünlü çift, konuklarına hediye vermek yerine 'Serebral Palsi Çocuk Derneği'ne yardım etti. 

Oyuncu Hazal Kaya ile Ali Atay, önceki akşam görkemli bir törenle dünyaevine girdi. Çok sayıda ünlü ismin akın ettiği gecede ünlü çift, alkışlanacak bir davranışta bulundu. Kına gecesinde engelli çocukları olan iki annenin hazırladığı yemekleri misafirlerine ikram ederek onlara destek olan Kaya, düğününde bu kez miniklere yardım eli uzattı. Kaya ile Atay, misafirlerine nikâh şekeri dağıtmak yerine Serebral Palsi Çocuk Derneği’ne bağışta bulundu. Bu yardım hareketiyle konuklarının takdirini kazan ikilinin bağışını yazdığı taş, misafirler tarafından sosyal medyadan yayımlandı. Ünlü çift, yoğun çalışma temposundan dolayı balayını yaz ayında yapacaklarını söyledi. 

2 yıl sonra buluştular

Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın, ilk kez aynı kareye girdi. İki yıldır gözlerden uzak birliktelik yaşayan çift, böylelikle mutluluklarını gözler önüne sermiş oldu.