Mustafa Karataş, Nihat Hatipoğlu hangi kanalda?

Ramazan ayına girmemiz ile birlikte televizyon kanallarında yayınlanan Ramazan'a özel programlar da her sene olduğu gibi bu sene de yoğun ilgi görmeye başladı.

Nihat Hatipoğlu ve Mustafa Karataş gibi isimlerin hangi kanalda ve saat kaçta program yapacağı merak ediliyor. 2020 Ramazan Tv programları haberimizde...

NİHAT HATİPOĞLU RAMAZAN PROGRAMI SAAT KAÇTA?

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu her zaman olduğu gibi bu ramazan ayında da ATV ekranlarında olacak. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Ramazan'da iftar ve sahur programları yapacak. Nihat Hatipoğlu iftar özel programı saat 19:30'da, sahur özel programı ise 02:15'te ekranlara gelecek.

MUSTAFA KARATAŞ RAMAZAN PROGRAMI HANGİ KANALDA?

Geçtiğimiz yıllarda Show Tv ekranlarına çıkan Prof. Dr. Mustafa Karataş bu sene Kanal 7 ekranlarında olacak. Müslümanların büyük bir sevinçle beklediği Ramazan ayının heyecanı ve coşkusu her yıl olduğu gibi bu yıl da Kanal 7’de yaşanıyor. Ekranların sevilen ismi Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumu ve sohbetiyle ‘İftar Saati’ Ramazan ayının maneviyatını izleyicisinin iftar sofrasına taşıyacak. On bir ayın sultanı Ramazan ayının sevinci Kanal 7 ekranlarından evlere ulaşırıyor. Gönüllerin sohbete, ruhların ibadete doyacağı Ramazan ayının tüm maneviyatı Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla İftar Saati’nde ekrana taşınacak.