Nihat Doğan evliliği hakkında ilk kez konuştu: Arzu'yu hala çok seviyorum

Nihat Doğan ile 2 yıl önce evlendiği Arzu Doğan boşanma kararı aldı. Bir canlı yayına konuk olan Nihat Doğan, Arzu Doğan'la biten evliliği hakkında ilk kez konuştu.

2022 yılının ağustos ayında nikah masasına oturan Nihat Doğan ile İranlı hayranı Arzu Doğan (Arezoo Gharlar) çifti ilk çocuklarını kucağına alarak büyük mutluluk yaşadı. Ancak ünlü çiftin evliliklerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı. Nihat Doğan ile Arzu Doğan boşanma kararı aldı.

Aramızda Kalmasın'a konuk olan Doğan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Müge Dağıstanlı, açık açık "Aldatıldığını söyleyen bir kadın var." diyerek eşinin mesajını okudu. Nihat Doğan, önce güldü sonra konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Bizimki gerçekten bir aşk evliliğiydi. O beni ben onu çok sevdim. Hala daha seviyorum ben söyleyeyim. Hiç kimse ayrılmak için evlenmez. Ortada bir kin ya da nefret durumu söz konusu değil. Ama sevgili olunca başka bir şey oldu.

Evlenince başka bir şey oldu. Hata veya kusur aramak gerekirse ben çocuğumun annesini rencide edecek veya üzecek, onu kıracak onun toplum nezdinde itibarını düşürecek sözler asla söylemem. Arzu baskın bir karakter ben de baskın bir karakterim, belki o iki dominant karakterin çatışması oldu. Hata varsa benim hatam, evliliği ben beceremedim."