Nihat Doğan doğacak oğluna öyle bir isim verecek ki... Her duyan ilk iş anlamını araştırıyor!

Ünlü türkücü Nihat Doğan yakın zamanda ilk kez baba olmaya hazırlanıyor. Eşi Arzu Doğan 8.5 aylık hamile olan Nihat Doğan, doğacak olan erkek çocuklarına verecek ismi katıldığı bir yayında açıkladı. İsmi duyan hemen hemen herkesin ilk işi, anlamını araştırmak oldu. İşte ünlü türkücünün oğluna vereceği isim.

Nihat Doğan hayranı Arzu Doğan ile nikah masasına oturmuştu. Bir evlat sahibi olacakları müjdesini alan çift, erkek olacağını öğrendikleri çocuklarına koyacakları ismi de belirlediler. 8,5 aylık hamile eşi Arzu Doğan ile mutluluklarını sosyal medya paylaşımları ile sıklıkla takipçilerine sunan Nihat Doğan, oğluna vereceği isim ile gündem oldu.

NİHAT DOĞAN OĞLUNA VERECEĞİ İSMİ AÇIKLADI

TV8'de yayınlanan magazin programı Müge ve Gülşen ile 2. Sayfa adlı programa konuk olan Nihat Doğan, doğacak olan oğluna hangi ismi vereceğini açıkladı. Ünlü türkücü, "Aşiretimizin adını alsın istedim, Batıgan koymayı düşündüm... Sonra annesi rüyasında "Amin" diye görmüş. Vicdan azabı çekmek istemedim. Her iki ismi birden koymaya karar verdik. Adı 'Amin Batıgan' olacak." dedi.

HER DUYAN İLK İŞ ANLAMINI ARAŞTIRIYOR! BATIGAN İSMİNİN ANLAMI NE?

Nihat Doğan anlamı merak edilen Batıgan ismini manasını da şu sözler ile açıkladı:

"Farsça Bat rüzgar demekmiş, Batıgan rüzgardan olan demek."