Sercan Yıldırım'ın sevgilisi Nihan Yönel aslen nereli, ne iş yapıyor? Nihan Yönel kimdir, kaç yaşındadır?

Survivor 2020'nin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan eski futbolcu Sercan Yıldırım, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Nihan Yönel'e evlilik teklifinde bulundu. İkili, bu anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Sosyal medya paylaşımlarının ardından Nihan Yönel kimdir, kaç yaşındadır? Sercan Yıldırım'ın sevgilisi Nihan Yönel aslen nereli, ne iş yapıyor? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte tüm detaylar...

Survivor 2020'de yarışan eski futbolcu Sercan Yıldırım sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda sevgilisine evlenme teklifi ettiğini duyurdu. Bu güzel haberin ardından ikili hakkında araştırmalar hız kazandı. Nihan Yönel kimdir, kaç yaşındadır? Sercan Yıldırım'ın sevgilisi Nihan Yönel aslen nereli, ne iş yapıyor? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler...

SERCAN YILDIRIM'IN SEVGİLİSİ NİHAN YÖNEL KİMDİR?

Eski futbolcu Sercan Yıldırım evlilik yolunda ilk adımı attı. Uzun zamandır yoga eğitmeni Nihan Yönel ile aşk yaşan Yıldırım 05.17'de sevgilisinin kapısına dayandı ve evlilik teklifinde bulundu.

Sürpriz teklif karşısında bir hayli şaşıran Yönel, teklifi kabul etti. Çiftin bu özel anı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

24 yaşındaki Nihan Yönel yoga eğitmenliği yapıyor.

SERCAN YILDIRIM KİMDİR?

Sercan Yıldırım, 5 Nisan 1990 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. 7 yaşında Bursaspor altyapısında futbola adım atan Yıldırım, 2006 yılı Temmuz ayında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası'nda 'En değerli oyuncu' seçilerek dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Sercan Yıldırım, Bursaspor'da bir de şampiyonluk yaşamasıyla birlikte 2011 yılında Galatasaray'a transfer olmuş, sonrasında Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor formaları giydi. Son olarak Fatih Karagümrük takımına transfer olan Sercan Yıldırım forvet ve kanat mevkiilerinde oynuyor.