Niğde'de Hakan Altun rüzgarı! Şarkıları geceye damga vurdu

Arabesk müziğin güçlü sesi Hakan Altun, önceki akşam Niğde'de verdiği konserle unutulmaz bir geceye daha imza attı. Hakan Altun, “Hani Bekleyecektin”, “Vur Vur” ve “Gül Belalıdır” gibi klasikleşmiş şarkılarını seslendirdi.

Niğde Belediyesi'nin 4. Gastronomi Festivali kapsamında düzenlenen konser serisinin kapanışını yapan Altun, dondurucu soğuğa rağmen alanı hıncahınç dolduran müzikseverlere müzik ziyafeti sundu.

Hayranlarının büyük ilgisiyle karşılanan Hakan Altun, repertuvarında yer verdiği sevilen parçalarıyla dinleyicilere hem nostalji dolu anlar yaşattı hem de tempoyu yükselterek festivalin coşkusunu zirveye taşıdı. "Bir Telefon" , "Aşk Lütfen Gel", "Hani Bekleyecektin" gibi klasikleşmiş şarkılarıyla duygusal dakikalar yaşatan sanatçı, "Vur Vur" ve "Gül Belalıdır" gibi hareketli parçalarıyla izleyicileri coşturdu.

"COŞKUNUZLA HAVANIN DONDURUCU SOĞUKLUĞUNU UNUTTURDUNUZ"

Sahnedeki performansıyla büyük beğeni toplayan Hakan Altun, Niğde halkının misafirperverliğine ve sıcak ilgisine teşekkür etti. Konser sonunda hayranlarının alkışlarıyla sahneden ayrılan sanatçı, "Bizi öyle güzel ağırladınız ki; misafirperverliğinizle, bitmeyen coşkunuzla havanın dondurucu soğukluğunu unutturdunuz" diyerek festivalin finaline damgasını vurdu.

4.Gastronomi Festivali boyunca düzenlenen çeşitli etkinlikler ve konserlerle renkli anlara sahne olan Niğde, Hakan Altun'un performansıyla unutulmaz bir kapanış yaparak katılımcılardan tam not aldı.