Nez 4'üncü eşinden de boşandı

Ünlü şarkıcı Nez, dördüncü evliliğini yaptığı Eylem Server Ünüvar'dan anlaşmalı olarak boşandı.

Şarkıcı Nez, Eylem Server Ünüvar ile 2016'nın Eylül ayında nişanlanmış ve 2 ay sonra da aile arasında yapılan törenle evlenmişlerdi. Evliliklerinin ardından İngiltere'de yaşamaya başlayan çiftin evlilikleri uzun sürmedi.

İddiaya göre yaşadıkları şiddetli bir kıskançlık kavgası sonucu boşanma kararı alan çift, birbirlerini sosyal medya hesaplarından da sildi. Eşine ait tüm fotoğrafları Instagram sayfasından kaldıran Nez İstanbul Aile Mahkemesi'ne boşanma davası açtı.

TAZMİNAT İSTEMEDİ 

Tarafların anlaşarak açtıkları boşanma davasının ilk celsesi geçtiğimiz ay görüldü. Çiftin duruşmada hazır olamaması üzerine dava ertelendi. Bugün görülen duruşmaya şarkıcı Nez ve eşi Eylem Server Ünüvar avukatları ile birlikte katıldı.

Aralarında şiddetli geçimsizlik bulunduğunu belirten Nez, boşanmak istediğini belirtti. Eylem Server Ünüvar da bir süredir ayrı yaşadıklarını belirterek barışmalarının mümkün olmadığını ve boşanmak istediğini söyledi.

Mahkeme çiftin boşanmasına karar verdi. Çift karşılıklı olarak tazminat ve nafaka ile mal paylaşımı talebinde bulunmadı. 5 dakika süren davanın ardından mahkeme salonundan çıkan Nez'in oldukça mutlu olduğu görüldü.

NEZ KİMDİR?

Nezihe Kalkan veya bilinen adıyla Nez, 2002 yılında kendi ismini verdiği 'Nez' ile ilk albümünü çıkardı. Bu albümdeki 'Sakın Ha' ve 'Her şey Boş' gibi pop şarkıları hit oldu.

2004 yılında '%100 Nez' adıyla ikinci albümünü çıkaran Nez bir süre sessizliğini koruduktan sonra, 2011 yılında yine kendi isminden esinlenerek çıkardığı 'NeZamanı' adlı maxi single ile gündeme geldi. Bu albümde yer alan 'Oldu Mu Şimdi' ve 'Depresif Kukla' şarkılarına klip çekildi.

2013 yılının Nisan ayında olgunluk dönemi projesi olarak nitelendirdiği 'Nez Retro Turca' adlı albümünü çıkararak müzik kariyerine geri döndü.

Habertürk