Nevin Serengil kızı Seren Serengil'e isyan etti... Paylaşımı şaşırttı

Nevin Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan kızı Seren Serengil'e göndermede bulundu. Nevin Serengil, ''Evlatla imtihan edilmek imtihanların en zorudur. Çünkü canını yakan yine kendi canındır. Bin parçaya da bölünürsün ama yine de nefret edemezsin. Rabbim hiç kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesin'' ifadelerini kullandı.

Şimdilerde Beyaz TV'de ekrana getirilen Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan şarkıcı ve sunucu Seren Serengil ile annesi Nevin Serengil arasında sular bir türlü durulmuyor.

Bir süredir küs olduğu bilinen anne-kızdan Nevin Serengil, sosyal medya hesabından imalı bir paylaşım yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Nevin Serengil, Seren Serengil'e şu sözlerle göndermede bulundu: "Kimi varlıkla imtihan edilir, kimi yoklukla... Kimi hastalıkla imtihan edilir, kimi sağlıkla... Ama evlatla imtihan edilmek imtihanların en zorudur. Çünkü canını yakan yine kendi canındır. Bin parçaya da bölünürsün ama yine de nefret edemezsin. Rabbim hiç kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesin."