Uysallar dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Netflix'in yeni dizisi Uysallar ne zaman yayınlanacak?

Netflix'in yeni dizisi Uysallar için hazırlıklar devam ediyor. Türk Sineması'nın en önemli isimleri arasında yer alan Haluk Bilginer ve Uğur Yücel, Netflix için hazırlanan Uysallar dizisinin kadrosunda bir araya geldi. Songül Öden'in de kadın başrolde olduğu dizinin yönetmen koltuğunda ise Onur Saylak oturuyor. Netflix'in yeni dizisi Uysallar ne zaman başlayacak? Uysallar dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

Onur Saylak ile Hakan Günday unutulmaz dizi Şahsiyet'in ardından bu kez Netflix için Uysallar dizisine başladı. Ekranda en son Babil dizisinde oynayan Onur Saylak, bu kez kameranın arkasına geçiyor ve yeni ve iddialı bir dizide yönetmenlik yapıyor. Netflix'in yeni dizisi Uysallar ne zaman başlayacak? Uysallar dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları tüm dizi takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı. İşte tüm merak edilenler...

UYSALLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Netflix'te yayınlanacak olan dizinin çekimlerinin başladığını, Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından açıkladı. Sessiz sedasız başlayan çekimlerle birlikte, dizinin oyuncu kadrosu da ortaya çıktı.

UYSALLAR OYUNCULARI KİMLER?

Uysallar dizisinin başrollerini Haluk Bilginer ve Uğur Yücel paylaşıyor. Songül Öden'in de kadın başrolde olduğu dizide Çukur dizisinde 4 sezon oynayan Öner Erkan da yer alıyor.

UYSALLAR DİZİSİ KONUSU NE?

Mimar Oktay Uysal eşi, iki çocuğu ve babasından oluşan ailesinden gizli olarak bir punk hayatı sürmeye başlar. Ancak o sırada ailesi de Oktay'dan gizli kendi dünyalarını kurmanın peşindedir. Uysal ailesinin yalanlarla dolu bir evi, Oktay'ın da inşa etmesi gereken bir hapishanesi vardır. Ailene karşı kendin olabilmek mümkün müdür yoksa herkesin ikinci bir hayata mı ihtiyacı vardır?