Nesrin Cavadzade'den 'Yasak Elma' paylaşımı! 'Şahika şalgam içerek ölemezdi'

Yasak Elma dizisinin Şahika'sı sosyal medyayı salladı. Fenomen dizi, hayranlarını mest eden son bölümü ile çok konuşuldu. Kadrosunda Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay ve Erdal Özyağcılar gibi ünlü oyuncuların yer aldığı rekortmen dizi nefesleri kesen bir bölüm ile adından söz ettirdi. Nesrin Cavadzade'nin canlandırdığı Şahika karakteri ise sosyal medyaya adeta damga vurdu. Hayranlarının ilgisine kayıtsız kalamayan ünlü oyuncu, Instagram hesabından teşekkür ederek ''Şahika şalgam içerek ölemezdi'' notunu düştüğü esprili paylaşımı ile büyük beğeni topladı.

Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar gibi ünlü isimlerin yer aldığı Fox TV'nin rekortmen dizisi Yasak Elma ekranlara gelen son bölümü ile gündem oldu.

Nesrin Cavadzade'nin Şahika karakteri ile hayat verdiği dizideki akıbeti merak konusuydu. Yeni bölüm fragmanında yer alan kareler Şahika'nın öldüğü şeklinde yorumlanmıştı. Dizi hayranlarını korkutan bu gelişme sonrası ekrana gelen 97. bölümde Şahika'nın dizi boyunca yer almaması acaba öldü mü sorularını tekrar akla getirdi. Ancak korkulan olmadı.

Yasak Elma dizisinin final sahnesinde Nesrin Cavadzade'nin canlandırdığı Şahika, iddialı bir giriş yaparak ölmediğini hem Şevval Sam'ın hayat verdiği Ender'e hem de dizi takipçilerine kanıtlayarak rahat bir nefes aldırdı.

TREND TOPIC OLDU

Nesrin Cavadzade Instagram story'sinden sosyal medyaya damga vuran karakteri için esprili bir paylaşımda bulundu. "Bu yılanı trend topic yaptığınız için teşekkür ediyorum. Ben de sizi seviyorum. Şahika şalgam içerek ölemezdi" notunu düştüğü paylaşımı hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Bir yıldır kendini eve kapatan Şebnem Ferah en doğal haliyle geri döndü!

Maraşlı'nın yıldızı Burak Deniz'in sevgilisi bakın kim çıktı

Ufak Tefek Cinayetler'in Pelin'i Bade İşçil'in gençliğini canlandırıyordu! Akrep'in İpek'i Esila Umut'tan şaşırtan değişim