Nesrin Cavadzade'den Gökhan Alkan yorumu: ''Annem bu kadar sormuyor''

Nesrin Cavadzade, nişanlısı Gökhan Alkan ile ilişkileri hakkında konuştu. Ünlü oyuncu evlilik soruları hakkında güldüren bir cevap verdi.

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ilişkilerinde evliliğe doğru ilerliyor. Şimdilerde Üç Kuruş dizisinde rol alan Nesrin Cavadzade, son olarak Bebek'te görüntülendi. Magazinciler ile sohbet eden oyuncu, "Çok yoruldum, tatil yapacağım. Geçen sezondan çok yorgun başlamıştım zaten, bir de ihtiyar kedilerim var, onların hasta bakıcılığını üstleneceğim bir süre daha" ifadesini kullandı.

Hayranları ile ilgili konuşan oyuncu, "Bu sene az göründüm, az oynadım diye mutsuzlardı. Benim tercihimdi az çalışmak. Yapımcının, projenin, yönetmenlerimizin, sevgili ekibimin hiç kimsenin bir suçu yok bu işte, tamamen benim kedilerimin hasta bakıcısına dönüşmüş olmamla alakalı bir şeydi. Kedilerim ihtiyar, 3 kedim var 16 yaşında. Bir sürü hastalıkları var, onlara bakmaktan pek çalışamadım." yanıtını verdi.

Evlilik sorusu hakkında da konuşan Cavadzade, "Annem bu kadar sormuyor ne zaman evleneceğimi, annemden daha çok soruyorsunuz. Kısmet bu işler, bakalım. Kafamızda herhangi bir tarih yok, olsa söylerim" yanıtını verdi.