Neslihan Atagül'ün o fotoğrafı eşi Kadir Doğulu'ya yorum yazdırttı! ''Bu nedir böyle? Ayıp!''

Neslihan Atagül Doğulu ile Kadir Doğulu, birlikte rol aldıkları Gecenin Ucunda dizisi ile ekranda yer alıyorlar. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan çiftten Neslihan Atagül Doğulu, son paylaşımı ile eşi Kadir Doğulu'nun adeta aklını aldı. Yakışıklı oyuncu, eşinin fotoğrafına yaptığı yorumla dikkatleri üzerine çekti.

Neslihan Atagül Doğulu ve Kadir Doğulu, Gecenin Ucunda dizisi ile seyirci karşısına çıkıyorlar. Birlikte başrolleri paylaşan eşler Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül Doğulu, sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanıyorlar. Son olarak Türkiye'yi temsilen Fashion Trust Arabia Ödül Töreni'ne katılan Neslihan Atagül Doğulu, yaptığı bir fotoğraf paylaşımı ile eşinin tepkisini aldı.

KADİR DOĞULU'DAN EŞİ NESLİHAN ATAGÜL DOĞULU'NUN FOTOĞRAFINA OLAY YORUM!

Ünlü oyuncu, bir araç içerisinde çekilen fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Eşinin hemen hemen her paylaşımına yorum yapan ve bundan pek geri durmayan Kadir Doğulu, söz konusu bu paylaşıma karşı da sessiz kalamadı.

Hayranlığını sanki kızmış gibi bir dil ile dile getiren Kadir Doğulu, "Ne olacak böyle, bu nedir. Ayıp" ifadelerini kullandı.