Neslihan Atagül'den tatil pozları... Sosyal medyayı yaktı geçti

Yeni projesi ile ekranlara dönmeye hazırlanan güzel oyuncu Neslihan Atagül ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Kadir Doğulu, geçtiğimiz günlerde Seyşeller'e tatile gitti. Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden olan Neslihan Atagül, tatil pozlarını ''Evet özlemiş olabilirim'' notuyla paylaştı.

Fatih Harbiye dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, 2016 yılında dünyaevine girdi. Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan ünlü çiftten Neslihan Atagül, Sefirin Kızı dizisinde sağlık sorunları nedeniyle ayrılmak durumunda kalmıştı. Atagül, eski sağlığına kavuşmaya başladı.

Atagül, yazar Peride Celal'in 1963 yılında kaleme aldığı ve "En güzel aşk romanım" dediği 'Gecenin Ucunda'da 'Avukat Macide'yi canlandıracak.

Yeni dizi anlaşmasına imza atan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti soluğu Seyşeller'de almıştı. Neslihan Atagül dönse de Instagram hesabından tatildeki anlarından bol bol fotoğraf paylaşmaya devam ediyor. Güzel oyuncu paylaşımına "Evet özlemiş olabilirim" notunu düştü.

Neslihan Atagül'ün tatil pozları takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Güzel oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. İşte Neslihan Atagül'ün tatil pozları;