Neslihan Atagül'den sonra Kadir Doğulu'yabir destek de Seda Sayan'dan geldi!

Seda Sayan, Neslihan Atagül Doğulu ve Kadir Doğulu hakkında çıkan haberler ile ilgili konuştu. Seda Sayan, ''Kadir ve Neslihan'ı çok seviyorum. Çok yakıştırıyorum, çok şekerler. Gürültülü ortamlarda bazı hareketler çok yanlış anlaşılabiliyor. Bence öyle olmuştur. Kadir 'dinliyorum' dediyse doğrudur'' dedi.

Seda Sayan, TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Seda Sayan burada, Neslihan Atagül Doğulu ile eşi Kadir Doğulu hakkında çıkan aldatma haberleri ve Kadir Doğulu hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

"GÜRÜLTÜLÜ ORTAMLARDA BAZI HAREKETLER ÇOK YANLIŞ ANLAŞILABİLİYOR"

Seda Sayan, şunları söyledi:

"Kadir ve Neslihan'ı çok seviyorum. Çok yakıştırıyorum, çok şekerler. Gürültülü ortamlarda bazı hareketler çok yanlış anlaşılabiliyor. Bence öyle olmuştur. Kadir 'dinliyorum' dediyse doğrudur. Bize gelirsek de eşim bensiz kulübe gidemez. Ben de onsuz gidemem. O erkek grubuyla gidiyorsa ben kadın grubuyla gidiyorsam da bir şey olduğunda Çağlar'a söz hakkı vermem. O da bunu biliyor. Bana böyle şeylerle gelinmemeli. Benim üzülmeme meydan vermemeli. Ben de onu üzmemeliyim. Bunun konusu bile insanı irite ediyor."