Neslihan Atagül takipçisinin Sefirin Kızı tepkisine böyle yanıt verdi: Ne yapayım...

Star TV'de ekrana getirilen başrollerinde Engin Akyürek'le paylaştığı Sefirin Kızı dizisinden geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle ayrılmak zorunda kalan Neslihan Atagül, takipçisinin yorumuna yanıt verdi. Nare karakteri ile beğeni toplayan Atagül, takipçisinden gelen 'Sefirin Kızı'nda ayrıldığın için küsüm ben sana' yorumuna 'Ne yapayım, sağlığım daha kıymetliydi. Küsme' yanıtını verdi.

Sefirin Kızı dizisinde hayat verdiği Nare karakteri ile izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Neslihan Atagül, geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalandı. Hızla kilo kaybı yaşayan Atagül, ilk olarak 10 günlük rapor aldı. Ancak durumunda iyileşme olmayan Atagül, doktorların tavsiyeleri üzerine diziye veda etmek zorunda kaldı.

Neslihan Atagül'ün Sefirin Kızı dizisine veda etmesi hayranlarını üzerken yerine Tuba Büyüküstün getirildi. Atagül, sosyal medyada bir takipçisinden gelen "Sefirin Kızı'nda ayrıldığın için küsüm ben sana" şeklindeki yoruma verdiği cevapla dikkat çekti.

Seren Serengil, Neslihan Atagül'ün hastalığını bahane ederek Sefirin Kızı'ndan ayrıldığı iddiasında bulunup şunları söylemişti: 'Kavga ettiler ve işi bırakmak istedi ama tazminat ödememek için rapor aldı'