Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun oynayacağı dizi belli oldu! 9 yıl sonra aynı projedeler

2016 yılında dünya evine giren Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül aynı projede yer alıyor. Fatih Harbiye dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ve daha sonrası evlilik kararı alan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, eylül ayında yayına başlayacak olan “Gecenin Ucunda” dizisinde rol alacak.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin yeni projeleri belli oldu. Son olarak Sefirin Kızı dizisinde rol alan Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu ile ortak bir dizide başrolleri paylaşacak. Dizi, eylül ayında yayına başlayacak.

AYNI DİZİDE ROL ALACAKLAR

Fatih Harbiye dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti 2016 yılında dünya evine girmişlerdi. Daha sonra farklı projelerde rol alan çift yıllar sonra aynı proje ile ekranlara geri dönüyor.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti eylül ayında yayınlanacak "Gecenin Ucunda" romanından uyarlanan dizi ile ekranlara gelecek. Peride Celal imzalı 'Gecenin Ucunda' adlı romandan uyarlanacak dizide Neslihan Atagül'ün partneri eşi Kadir Doğulu oldu. Çift 9 yıl aradan sonra aynı projede buluşacak.

TV100'ün haberine göre; Neslihan Atagül'ün eşi Kadir Doğulu Gecenin Ucunda'nın başrol karakteri "Kazım"ı canlandıracak.