Neşeli Günler'in Mehmet'iydi... Tamer Şahin meğer duayen sanatçının menajerliğini yapmış!

Neşeli Günler'in Mehmet'i olarak akıllarda yer edinen Tamer Şahin, uzun yıllardır ekranda yoktu. Bir dönem kitap da yazan Neşeli Günler'in Mehmet'i Tamer Şahin'in, duayen sanatçının menajerliğini yaptığını çok az kişi biliyor.

Neşeli Günler filmi, 1970'li yıllarda Arzu Film tarafından seyircisiyle buluşan aile temalı son sinema filmiydi. Adile Naşit ve Münir Özkul'un boşanmış eski bir çifti oynadıkları filmde; Şener Şen, Oya Aydoğan, Ayşen Gruda, Mürüvvet Sim, İhsan Yüce, Ahmet Sezerel gibi isimler rol almıştı. Filmde hiç tanınmayan, bu zamanın deyimiyle no name diyebileceğimiz isimler de mevcuttu. O kişilerden birisi de, 1976 Saklambaç Gazetesi Fotoroman Yarışması birincisi Tamer Şahin'di. Tamer Şahin, Neşeli Günler'in Mehmet'i olarak seyirci karşısına çıkmıştı. Daha sonra da birkaç işte rol alsa da, en akılda kalıcı rolü bu olmuştu. Çiftin 6 çocuğundan birini oynuyordu.

Neşeli Günler filminde oynadığı Mehmet rolüyle akıllarda yer edinen oyuncu, meğer uzun yıllar müziğimizin duayen bir sanatçısının menajerliğini yapmış. O isim; Anadolu Rock Müziği'nin duayen seslerinden Barış Manço'dan başkası değil.

Tamer Şahin ile Barış Manço uzun yıllar beraber çalışmış öyle ki Şahin, Manço adına bir de kitap çalışmasında bulunmuştu.

İşte Neşeli Günler'in Mehmet'i Tamer Şahin'in son hali!