Nergis Kumbasar kızı Yasmin Erbil hakkında konuştu! 'Kızım son derece dozunda giyiniyor'

Oyuncu Nergis Kumbasar, kızı Yasmin Erbil'in giyim tarzına yönelik gelen eleştirilere yanıt verdi. Kumbasar, kızının son derece dozunda giyindiğini söyledi.

Mehmet Ali Erbil'in eski eşlerinden Nergis Kumbasar, kızları Yasmin Erbil ile ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi. Kızının giyimini dozunda bulduğunu söyleyen Kumbasar, gelen eleştiriler için şu yanıtı verdi:

'Ünlü çocukların işi çok zor. Hele ki Yasmin oyunculuk ve sunuculuğa geçtikten sonra... Erbil'e ya da bana gıcık olan Yasmin'in üzerinden yürüdü. Biz de bunu ona anlatmıştık, Yasmin de bunları tecrübe edinmeye başladı. Yasmin, hakkında yapılan haberleri taşıyabiliyor. Yasmin'in canını bazen çok acıtıyorlar ama ben kendi tecrübelerimden ona örnek verdiğim için anlıyor.

Mini elbise ve dekolteli giyinmesini de son derece dozunda buluyorum. Hatta onu bazı yaşıtlarında baktığımda benim kızım son derece dozunda olduğunu düşünüyorum. Göz önünde ve güzel bir kız. O yüzden de onu haber yapmak hoşlarına gidiyor. Yasmin'e bu haberlerinin mantığında tıklanma olduğunu da anlattım.'