Neredeyse oynamayan kimse kalmadı! 16 yıllık macerasında 'Arka Sokaklar'dan bakın kimler gelmiş kimler geçmiş!

Arka Sokaklar tam 16 sezondur ekranda yer alıyor. Kadrosu oldukça geniş olan Arka Sokaklar'da, 16 sezon boyunca sayısız isim ekrana çıktı. Yayında kalma süresiyle Türk televizyon dizileri tarihine geçen Arka Sokaklar, mevcut sezon sayısıyla kırılması zor bir rekora da imza atmış oldu. Arka Sokaklar'da geçmişte rol almış günümüzün en meşhur oyuncularını haberimizde derledik.

Zafer Ergin'in tam 16 sezondur başrolünde yer aldığı polisiye dizi Arka Sokaklar, kadrosu en geniş diziler arasında yer alıyor. Arka Sokaklar dizisinde bu zamana kadar sayısız isim rol aldı. Özgür Ozan, Gamze Özçelik, İlker İnanoğlu ve Oya Akar gibi isimlerin ana kadrosunda yer aldığı dizide; bölüm ve konuk oyuncu olarak yer almış olan birçok ünlü isim bulunuyor. Peki bu isimler kimler?

16 YILLIK MACERASINDA ARKA SOKAKLAR'DAN BAKIN KİMLER GELMİŞ KİMLER GEÇMİŞ!

1 - ÇAĞATAY ULUSOY

Çağatay Ulusoy, Arka Sokaklar dizisinde figüran oyuncu olarak yer almıştı. Çağatay Ulusoy dizide, bir kafe müşterisini oynamıştı.

2 - ARAS BULUT İYNEMLİ

Aras Bulut İynemli, Arka Sokaklar dizisinde bölüm hikayesi oyuncusu olarak yer almıştı. İynemli'nin replikleri de olmuştu.

3 - TOLGA SARITAŞ

Tolga Sarıtaş da Arka Sokaklar dizisinden yolu geçenler arasında yer almıştı. Ünlü oyuncu da bölüm oyunculuğu yapanlar arasında yer almıştı.

4 - TAMER KARADAĞLI

Tamer Karadağlı Arka Sokaklar da sadece tek bir sahnede rol almıştı. Polis memuru olarak kamera karşısına geçen Tamer Karadağlı, aslında o gün yakın dostları Özgür Ozan ve Zafer Ergin'i ziyarete gitmişti. Her iki kişinin isteği üzerine, konuk geldiği gün çekilen bölümde tek bir sahnede rol almıştı.

5 - ATTİLA OLGAÇ

Zafer Ergin ile Kurtlar Vadisi dizisinde Karahanlı ve Kılıç rolleri ile iki dostu oynayan Attila Olgaç, Arka Sokaklar dizisinde iki düşmanı oynamışlardı. Attila Olgaç, uzun bir dönem Arka Sokaklar dizisinde rol almıştı.