Ezgi Avcı ile evlenen Nemanja Djurisic kimdir? Nemanja Djurisic aslen nereli?

Ezgi Avcı ile evlenen Nemanja Djurisic yoğun ilgi görmeye başladı. 2016 Survivor ünlüler takımından yarışan Ezgi Avcı Nemanja Djurisic ile dünya evine girdi. Konu ile ilgili bilgi almak isteyen internet kullanıcıları Nemanja Djurisic kimdir, kaç yaşında sorularına yanıt arıyor. Üniversite yıllarından ABD'deki Georgia Üniversitesi'nde basket takımından oynamıştır.

Nemanja Djurisic ve Ezgi Avcı'nın dünyaevine girmesi haberi ile Nemanja Djurisic kimdir, kaç yaşında soruları yanıtı ilgiyle takip ediliyor. 2013 yılından Miss Turkey Güzellik yarışmasından üçüncü olan Ezgi Avcı ile evlenen Nemanja Djurisic küçük hem de ileri güç pozisyonunda oynayabilmektedirler. Araştırılan konular arasında yer alan Nemanja Djurisic kimdir, kaç yaşında, Ezgi Avcı ile evlenen Nemanja Djurisic aslen nereli gibi sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz

NEMANJA DJURİSİC KİMDİR?

23 Şubat 1992 Karadağ'da doğan basketbolcu, 203 cm boyunda ve uzun forvet olarak oynamaktadır.

Basketbola ilk olarak Buducnost altyapısında başlayan Nemanja Djurisic, daha sonra eğitim ve basketbol hayatını Amerika'da sürdürdü ve 2015 senesinde Georgia Üniversitesi'den mezun oldu. Profesyonel basketbol kariyerine ise Zielona Gora forması altında başlayan Karadağlı basketbolcu, 2 sezon (2015-16, 2016-17) burada başarılı bir performans sergiledikten sonra 2017-18 sezonunda Almanya'nın köklü takımlarından Telekom Baskets Bonn'a transfer olmuştur.

2019-20 sezonu öncesinde Nemanja Djurisic Beşiktaş Sompo Japan Takımı ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Survivor yarışmasıyla adını kitlelere duyuran Ezgi Avcı ile Bodrum'da evlenmiştir.

Ezgi Avcı kimdir? Ezgi Avcı kaç yaşında, nereli?