Neler Oluyor Hayatta sunucusu Nur Tuğba Namlı ayrıldı mı, kaç yaşında? Nur Tuğba Namlı kimdir, hamile mi, eşi kimdir?

Neler Oluyor Hayatta programında Hakan Ural bile birlikte program sunan Nur Tuğba Namlı izleyicileri meraklandırdı. Hakan Ural birlikte program yaptığı Namlı ile ilgili sosyal medyadan birçok iddiada bulundu. Bunun üzerine ''Nur Tuğba Namlı hamile mi?'' sorusu merak edilen konulardan bir tanesi oldu. Peki, Nur Tuğba Namlı kimdir, ayrıldı mı, eşi kim?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Nur Tuğba Namlı'nın programda yer almaması izleyenleri meraklandırdı. Hakan Ural ile birlikte gündüz kuşağında program sunan Namlı'nın olmaması üzerine "Nur Tuğba Namlı Neler Oluyor Hayatta'dan ayrıldı mı?" sorusu gündeme geldi. Peki, Nur Tuğba Namlı hamile mi, kiminle evli, kaç yaşında?

NUR TUĞBA NAMLI KİMDİR?

Nur Tuğba Namlı 15 Haziran 1983'te Mersin'de dünyaya geldi. Balıkesir Üniversitesi mezunu olan Namlı Var Mısın Yok Musun yarışmasında keşfedildikten sonra Gülgûn Feyman'dan sunuculuk dersleri aldı. SKY Türk kanalında gece haber bülteni sunuculuğu yaptıktan sonra 18 Nisan 2011'de sunucu olarak transfer olduğu NTV'de,7 Ağustos 2012'de canlı yayın arasında şehit haberi sunarken şarkı söylemesi nedeniyle ekranlardan uzaklaştırıldı.

Kasım 2014'te, NTV'deki görevinden ayrılarak TV8'e transfer oldu. TV8'de yayınlanan Survivor Panorama adlı programın sunuculuğunu yaptı. Günümüzde Kanal D'de Hakan Ural ile birlikte Neler Oluyor Hayatta isimli programı sunmaktadır.

NUR TUĞBA NAMLI EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Nur Tuğba Namlı 2015 yılından beri iş insanı Mustafa Banlı ile evli. İkilinin bir kızı ve bir oğlu bulunuyor.

NUR TUĞBA NAMLI HAMİLE Mİ?

Kanal D'nin sevilen sabah programı Neler Oluyor Hayatta'nın sunucusu Hakan Ural programdaki partneri Nur Tuğba Namlı'nın hamile olduğunu söyledi. Ural, ''Nur Tuğba hamile. Ailemize biri daha katılacak. Cinsiyeti ise erkek" sözleriyle hayranlara müjdeli haberi verdi.

Konuyla ilgili Namlı tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.