Nejat İşler'den dikkat çeken açıklama

Ünlü oyuncu Nejat İşler, YouTube'da yayınlanan sunuculuğunu Caner Özyurtlu'nun sunuculuğunu üstlendiği ''Loş Sohbet'' programının konuğu oldu. Bodrum'daki evini kapatıp İstanbul'a dönen İşler, ''Eşyalarım kutuların içinde arkadaşın evinde duruyor. O da çok fazla değil, iki sandık. Yavaş yavaş ufalmaya başladım. Bir sırt çantasına sığdı her şey en sonunda.'' dedi.

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Nejat İşler, Caner Özyurtlu'nun sunuculuğunu üstlendiği YouTube programı olan "Loş Sohbet"lerin konuğu oldu.

"Maddi anlamda güvence altında mısın?" sorusu yöneltilen İşler, "Çalışırsam evet. İki yeğenim var. Ters bir şey olursa diye onlara bir şeyler bırakmak istiyorum. Biraz da o yüzden çalışıyorum. Ben yaşarım bir şekilde. Lüksüm yok çünkü. Arada sırada yurtdışına seyahate gidiyorum, o kadar." dedi.

Uzun bir süredir Bodrum'da yaşamını sürdüren İşler, oradaki evini kapatıp İstanbul'da bir otele yerleştiğini açıklarken şunları söyledi:

"Eşyalarım kutuların içinde arkadaşın evinde duruyor. O da çok fazla değil, iki sandık. Çok eşya edinmedim. Bu bana eksik değil, aksine özgür hissettiriyor. Bu kararı vermem de enteresan oldu. Benim eski işim, saklamacı bir iş; kitaptı, plaktı, objeydi. Evim depo gibiydi. Ondan kurtuldum. Tasarlayarak yapmadım bunu. Yavaş yavaş ufalmaya başladım. Bir sırt çantasına sığdı her şey en sonunda. Bir şey lazım olursa gider alırım, ne olacak?"

Fahriye Evcen setten ilk pozlarını paylaştı