Nehir Erdoğan'ın ardından Yasak Elma'ya final öncesi yeni kan! Dengeleri bozacak 3 transfer daha…

Fox TV ekranlarının yakından takip edilen dizisi Yasak Elma, izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Final sezonu ile izleyici karşısına çıkan Yasak Elma kadrosuna 3 yeni oyuncu dahil oldu. Nehir Erdoğan ve Pelin Orhuner'in ardında Murat Onuk, Neriman Uğur ve Elif Yılmaz diziye katıldı. Yeni katılan isimlerin diziye nasıl yön vereceği ise merak konusu oldu.

Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Melisa Doğu ve Şebnem Dönmez gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Fox TV'de ekrana getirilen Yasak Elma dizisi yayın hayatını noktalamak için geri sayıma başladı. Final sezonuyla büyük yankı uyandıran Yasak Elma, kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

Yasak Elma dizisine öyle bir isim katıldı ki... Rakiplerine kök söktürecek isim!

YASAK ELMA KADROSUNA 3 İSİM BİRDEN DAHİL OLDU

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Yasak Elma dizisinin kadrosuna Nehir Erdoğan ve Pelin Orhuner'in ardından dizide doktor Selim Avcıoğlu'nun annesi Sevim'i Neriman Uğur, babası Koray'ı ise Murat Onuk oynayacak. Diziye Julia karakteriyle dahil olan Nehir Erdoğan'ın yardımcısı Tuğçe rolünü ise güzel oyuncu Elif Yılmaz canlandıracak.