Nefesler tutuldu! Savaşçı dizisinin yayın tarihi belli oldu

Limon Film imzalı Fox Tv dizisi Savaşçı bu yıl birbirinden usta isimleri kadrosuna dahil etti. İlk olarak 2017 yılında izleyici karşısına çıkan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Savaşçı dizisinin ekranlara dönüş tarihi belli oldu. Savaşçı dizisi ne zaman başlayacak sorusu da böylece yanıt buldu.

Fox Tv'nin başarılı dizisi Savaşçı nihayet ekranlara geri dönüyor. Senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Osman Taşçı ve Eray Koçak'ın oturduğu Savaşçı dizisi bu yıl birbirinden usta isimleri kadrosuna kattı. Uzun süredir ekrana dönmesi beklenen Savaşçı dizisinin yayın tarihi belli oldu.

SAVAŞÇI DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Tamer Karadağlı ve Ediz Hun gibi iki büyük ismi kadrosuna katan Savaşçı dizisi 5. sezonuyla kaldığı yerden devam edecek. Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Savaşçı dizisinin yayın tarihi cumartesi günü oldu.

Cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkan Sen Çal Kapımı dizisi bu hafta son bölümüyle ekrana gelecek ve sezon finali yapacak. Savaşçı dizisinin de 17 Nisan Cumartesi akşamı yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacağı düşünülüyor.