Necla Nazır ve Ferdi Tayfur'un kızları Tuğçe Tayfur tesettüre girdi! 'Maneviyatım ağır basıyor' demişti

Türk Sineması ve Türk Müziği'nin usta isimleri Necla Nazır ve Ferdi Tayfur'un kızları Tuğçe Tayfur maneviyata yöneldi. Babası Ferdi Tayfur'un mesleği olan şarkıcılığı bıraktığını açıklayan Tuğçe Tayfur, annesi Necla Nazır ve gibi giyim şeklini değiştirdi ve tesettüre geçiş yaptı.

Türk Sineması'nın usta aktrislerinden Necla Nazır ile arabesk müziğin usta isimlerinden Ferdi Tayfur'un kızları Tuğçe Tayfur, şarkıcılık mesleğini bıraktığını açıklamıştı. Tuğçe Tayfur giyim tarzını değiştirdi. Ünlü isim, tıpkı annesi Necla Nazır gibi giyim şeklini değiştirdi ve tesettür girdi.

"YENİ BAŞLANGIÇLARA"

Tuğçe Tayfur, Instagram hesabından bir fotoğrafını yayımladı. Tayfur, "Pazartesiye yeni başlangıçlarla merhaba dedik" notunu düştü.

Tuğçe Tayfur'un paylaşımına kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

NECLA NAZIR VE FERDİ TAYFUR HAKKINDA

Necla Nazır; 1973 Ses Mecmuası Sinema Artisti Yarışması'nda birinci olmuş ve sinemaya adım atmıştır. 1970'li yılların en popüler kadın oyuncularından birisi olmuştur. 54. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Onur Ödülü'ne layık görülmüştür.

Ferdi Tayfur; 1967 yılından bu yana müzik piyasasında olan Ferdi Taydur, 9 kere Altın Plak Ödülü kazanmıştır. Tayfur, aynı zamanda pek çok sinema filminde de oyunculuk yapmıştır.