Necati Şaşmaz, oğluna verilen raporun sahte olduğunu iddia etti

Oyuncu Necati Şaşmaz, eski eşi Nagehan Kaşıkçı'nın oğulları için psikolojik bozuklukları oluştu diyerek aldığı raporun sahte olduğunu iddia etti ve raporu veren psikiyatr hakkında suç duyurusunda bulundu.

Oyuncu Necati Şaşmaz ile eski eşi Nagehan Kaşıkçı 2019 yılında birbirlerine karşılıklı olarak boşanma davası açmışlardı. Şaşmaz dava dilekçesine 10 milyon lira tazminat talep etmiş ve çocukların velayetini istemişti. Nagehan Kaşıkçı ise 20 milyon lira tazminat ile kendisi ve 2 oğlu için toplam 60 bin lira aylık nafaka talep etmişti.

Davayı karara bağlayan mahkeme; tarafların boşanmasına, çocuklarının velayetinin anneye verilmesine ve ayda toplamda 16 bin lira nafaka ödenmesine karar vermişti.

SAHTE RAPOR İDDİASI

Sabah'ın haberine göre; Necati Şaşmaz'ın eski eşi Nagehan Kaşıkçı boşanma süresince 8 yaşındaki oğullarının, psikolojik sorunlara maruz kaldığına iddia eden bir rapor almıştı. Necati Şaşmaz, boşanma davası sonrası ilk atağını yaptı ve Psikiyatr Muzaffer U.'dan alınan bu raporun sahte olduğunu, para karşılığında alınmış bir rapor olduğunu iddia etti.

Rapor sahibi olan Psikiyatrın uzmanlık alanının yetişkinler olduğunu belirten ve 14 yaşından küçük oğlu için uygun rapor hazırlayamayacağını iddia eden Şaşmaz, oğlunun sağlıklı olduğunu söyledi ve alanında uzman dört ayrı psikiyatrdan oğlunun kaygı bozukluğu olmadığına dair bir rapor aldı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Raporlar eşliğinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran Şaşmaz, boşanma davasına sahte rapor hazırladığı iddiasıyla Psikiyatr Muzaffer U. hakkında suç duyurusunda bulundu.