Nebahat Çehre tatil yerini sır gibi sakladı: Gideceğim yeri söylersem yakalanırım

Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda alışveriş yaparken objektiflere takılan ünlü oyuncu Nebahat Çehre, basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmedi. Tatil için gideceği yeri söylemeyen Çehre, 'Tatil yaptım, geldim. Tekrar gideceğim ama şimdi yerini söyleyemem. Neme lazım belki yakalanabilirim oralarda.' dedi.

Birçok başarılı dizi ve film projesinde rol almış olan Nebahat Çehre, üçüncü doz Covid-19 aşısını olduktan geçtiğimiz gün Nişantaşı'dan alışveriş yaparken objektiflere yansıdı. Ara verdiği tatiline devam edeceğini söyleyen Çehre, uzun uzun mağazaları gezdi.

Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Nebahat Çehre, tatile gideceği yeri söylemekten çekindi. Çehre, şunları söyledi:

'Tatil yaptım, geldim. Tekrar gideceğim ama şimdi yerini söyleyemem. Neme lazım belki yakalanabilirim oralarda. Arkadaşımın evindeydim, ben davetliydim'

Tatil beldelerinin pahalı oluşundan yakınından Çehre, 'Belli kesime hitap ediyor her şey. Avrupa'daki bir emekçi gelip, beş yıldızlı otelde kalıyor. Bizim insanlarımız ondan istifade edemiyor. Buna üzülüyorum. Kim gidecek bu fiyatlara? Kimse gidemez, fiyatlar inanılmaz yani' dedi.