Kurtlar Vadisi'nin efsanesinin yeni adresi çok konuşulur! İskender Büyük'ü unutturmayacak rolle geri dönüyor!

Kurtlar Vadisi Pusu'da 3 sezon boyunca hayat verdiği İskender Büyük karakteriyle adını duyuran Musa Uzunlar yeni dizi projesiyle ekranlara geri dönüyor. Gelen son bilgilere göre, ünlü oyuncu bu sezon izleyici karşısına çıkması planlanan Kod Adı: Aşk, Yonca ve Diğerleri isimli dizide izleyici karşısına çıkacak.

Ünlü oyuncu Musa Uzunlar'ın yeni dizi projesi belli oldu. Ünlü oyuncu yeni sezonda Kod Adı: Aşk, Yonca ve Diğerleri isimli dizide rol alacak. Pek çok dizi ve film projesi hazırlayan NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Kod Adı: Aşk, Yonca ve Diğerleri dizisinin cast çalışmaları da tamamlandı. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Erkan Avcı ve İlker Kızmaz gibi önemli isimler yer alacak. İzleyiciler şimdi oyuncunun yeni projesini merakla bekliyor.

İŞTE YENİ ADRESİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kurtlar Vadisi'nde İskender karakteriyle tanınan Musa Uzunlar'ın yeni dizi projesi belli oldu.

GERİ DÖNÜYOR

Ünlü oyuncu Musa Uzunlar yeni sezonda Kod Adı: Aşk, Yonca ve Diğerleri isimli dizide rol alacak.

CAST ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Kod Adı: Aşk, Yonca ve Diğerleri dizisinin cast çalışmaları da tamamlandı.

Kurtlar Vadisi özleyenlere müjde üstüne müjde verildi! Meğer yeni sezonun çekimleri...

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Alican Yücesoy, Aslıhan Kapanşahin, Sekvan Serinkaya, Aslı Samat, Nizam Namidar, Hale Soygazi, Şifanur Gül, Erkan Avcı ve İlker Kızmaz gibi önemli isimler yer alacak.