Ne Serenay Sarıkaya ne de Defne Samyeli... İşte Cem Yılmaz'ın gizemli sevgilisi

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü komedyen Cem Yılmaz aşk haberleriyle gündeme geldi. Cem Yılmaz'ın merak edilen gizemli sevgilisi ortaya çıktı. Yılmaz, kısa bir süre önce pilates eğitmeni Necla Karahalil'le yeni bir aşka yelken açtı. Necla Karahalil, ünlü komedyenle olan ilişkisi hakkında ''Güneşim doğdu, ağzım tatlandı, yüreğim havalandı, ruhum okşandı.'' dedi.

Topuklu ayakkabı giyen gizemli bir kadınla paylaşımda bulunan Cem Yılmaz, büyük merak uyandırdı. Fotoğraftaki ayakkabının sahibinin ise Defne Samyeli ya da Serenay Sarıkaya olduğu iddiası sosyal medyada konuşuldu. Cem Yılmaz'ın paylaşım yaptığı kişi ise ortaya çıktı.

CEM YILMAZ'IN GİZEMLİ SEVGİLİSİ ORTAYA ÇIKTI

Fotoğraftaki kişinin pilates eğitmeni Necla Karahalil olduğu ortaya çıktı. Karahalil, Cem Yılmaz'la ilişkisini itiraf ederek, "Güneşim doğdu, ağzım tatlandı, yüreğim havalandı, ruhum okşandı." notuyla paylaşım yaptı. Yılmaz ise Karahalil'in fotoğrafına kalp emojisi bıraktı.

O anlar sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yerini aldı. İşte Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisinin bazı sosyal medya paylaşımları;