Ne Masumlar Apartmanı'nı ne de Kırmızı Oda'yı aratacak! Dizi gümbür gümbür geliyor!

Macerası iki sezon süren Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizilerinin yerini alacak bomba bir dizi için çalışmalar sona erdi. Atike Hınçlıer'in Yürek Çıkmazı isimli kitabı diziye uyarlanıyor. Senaryosunu Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar'ın yazdığı diziyle ilgili detaylar netleşiyor. Adı ''Cennetin Çocukları'' olarak belirlenen dizinin çok yakında TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkacağı öğrenildi.

Geçen sezon final yapan Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda'nın ardından yine bomba bir dizi için hazırlıklar yapıldı ve ilk bölüm tarihi bekleniyor. Atike Hınçlıer'in Yürek Çıkmazı isimli kitabından uyarlanacak olan dizinin adı da belli oldu. Yeni sezonda TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan dizinin adı Cennetin Çocukları olarak belirlendi. Gold Film'in yapımcılığına üstleneceği dizinin cast çalışmaları da sona erdi.

İŞTE DİZİYE KATILAN İSİMLER

İrem Helvacıoğlu

Dilara Aksüyek

Bihter Dinçel

Ayça Bingöl

Alp Navruz

İrem Helvacıoğlu

Mesut Akusta

Aşk-ı Memnu'nun iki başrolü yeni rotasını çizdi! Ses getirecek proje için kolları sıvadılar!

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda'nın ardından yine bomba bir dizi için için harekete geçildi.

DİZİNİN ADI BELLİ OLDU

Atike Hınçlıer'in Yürek Çıkmazı isimli kitabından uyarlanacak olan dizinin adı belli oldu.

YÜREK ÇIKMAZI KİTABI NE ANLATIYOR?

2018 yılında çıkan ve Atike Hınçlıer'in kaleme aldığı Yürek Çıkmazı isimli kitapta çocuklarını düşünen bir annenin hikayesi anlatılıyor. tırnaklarıyla yaşama tutunmaya çalışan bir kadın ve çocuklarının gerçek hikayesi kitabın temel hatlarını oluşturuyor.