Oktay Kaynarca'nın bir türlü unutamadığı dizi! Ne Kurtlar Vadisi ne EDHO ne de BBCS

Oyuncu Oktay Kaynarca, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ile ekranlara geri döndü. Bugüne kadar birçok projede yer alan Kaynarca özellikle Kurtlar Vadisi dizisindeki Süleyman Çakır ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Hızır Çakırbeyli karakterleriyle izleyicinin gönlünde taht kurmayı başardı.

Oynadığı dizilerle izleyicilerin gönlünde taht kuran oyuncu Oktay Kaynarca yeni projesiyle ekranlara geri döndü. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ile yeni bir hikaye başlatan Kaynarca'nın tüm oynadığı diziler arasında unutamadığı bir tane yapım var. Kaynarca, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla asla unutamadığı projeyi paylaştı.

NE KURTLAR VADİSİ NE DE EDHO!

Ünlü oyuncunun kariyerinde iz bırakan ve reytinglerde sorun yaşadığı için kısa süren diziler de var. Bunlardan birisi de 2012 yılında yayınlanan Ustura Kemal isimli diziydi. Naz Elmas ve Emre Kınay ile başrolü paylaşan Kaynarca, 14 bölüm süren diziyle yine unutulmaz bir role imzasını attı.

Ustura Kemal karakteri Osmanlı İmparatorluğu'nun son dönemlerinde İstanbul'da yaşayan bir vatansever ve kabadayı idi. Yiğit ve namuslu olan Ustura Kemal, sert görünse de iyi bir kalbi vardı. Büyük saygı gören Ustura Kemal karakterini unutmayan Oktay Kaynarca, instagram hesabından video paylaştı.

Oktay Kaynarca, şarkı söylediği sahneyi instargam hesabından yayınlayarak hayranlarını mutlu etti. Oyuncu, "İçimden geldi bu sabah Ustura'ya bi selam çakalım dedim" mesajıyla aşağıdaki videoyu yayınladı.