Ne Kubilay Aka ne Necip Memili... Maske Kimsin Sen'de ifşa olan olana! Kuzgun için dikkat çeken Aras Bulut İynemli detayı

Maske Kimsin Sen yarışmasında kuzgun maskesini takan oyuncu için daha önce Kubilay Aka ve Necip Memili isimleri ortaya atılmıştı ancak şimdilerde Aras Bulut İynemli ismi sıkça konuşuluyor. İpuçlarındaki bazı detaylar, Aras Bulut İynemli ismini Kubilay Aka ve Necip Memili'den bir adım öne çıkarıyor.

Belirli bir maskeyi giyip performans sergileyen ünlü isimlerin kim olduklarını bulma temeline dayalı olan dedektiflik oyunu Maske Kimsin Sen'de, yarışmacıların sayısı gittikçe azalıyor ancak kalan isimler de sosyal medyada teker teker ifşa oluyor.

Aslan için Özge Borak, ayna için Biran Damla Yılmaz, dinozor için Cemal Hünal, tavus kuşu için de Emre Altuğ yorumları sıklıkla yapılmış ve ayna ile dinozor tahminleri tutmuştu.

KUZGUN İÇİN ARAS BULUT İYNEMLİ İDDİASI

Şimdi de yarışmanın favorilerinden biri olarak gösterilen kuzgun maskesi için iddialar dolaşıyor. Daha önce Necip Memili ve Kubilay Aka isimlerinin ortaya atıldığı bu maske için, Aras Bulut İynemli isimleri daha çok yükselmeye başladı.

Çukur'da oynaması dışında Kuzgun'un, 'ağabeyim ile çok benzetilirim' demesi akıllara, İynemli'nin kendisi gibi oyuncu olan ağabeyi Orçun İynemli'yi getirdi.

Kuzgun karakterinin tarihi dizilerde oynadım ipucu ise İynemli'nin rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisini akıllara getirdi.